Meksikalı taraftarın yürek burkan hikayesi...

Güncelleme Tarihi:

Meksikalı taraftarın yürek burkan hikayesi...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2018 09:57

İki çocuğu ve eşi ile Rusya'daki Dünya Kupası'na gitmenin hayalini kuran Meksikalı taraftar Gilberto Martinez'in hikayesi yürekleri burktu.

Haberin Devamı

2018 Dünya Kupası’nın en acılı hikayesinin baş rolünde Meksikalı Gilberto Martinez yer alıyor. İki çocuğu ve eşi ile Rusya’daki Dünya Kupası’na bilet alan Martinez’in hayatı iki ay önce karardı.

Amerika Birleşik Devletleri’nde arabalarının kamyonun altına girmesiyle beraber Gilberto Martinez’in 6 ve 8 yaşındaki çocukları ile eşi hayatını kaybetti.

Kaleci Ochoa kararını değiştirdi

Hayatı bir anda alt-üst olan Gilberto Martinez, Dünya Kupası’na gitmekten vazgeçmişti ancak son anda kararını değiştirdi. Rusya’da çocukları ve eşinin ruhunu yaşatmaya karar verdi. Bu kararı değiştiren isimlerin başında ise Meksika’nın kalecisi Guillermo Ochoa geliyordu.

Meksikalı taraftarın yürek burkan hikayesi...

Haberin Devamı

"Oğlum artık Dünya Kupası'nda!"

Martinez’i arayan Ochoa, "Oğlun bir melek oldu ve seninle birlikte Rusya’ya uçacak. Oraya gidip oğlun için bu anları yaşamalısın." sözleri sonrası Martinez, Rusya’ya gitmeye karar verdi. Meksikalı taraftar, Rusya’ya gelişinin ardından "Oğlum Diego her zaman Dünya Kupası’nda oynamayı hayal ediyordu. Onun formasını giydim, onun şapkasını taktım. Meksika için oynamayı hayal ediyordu. O artık Meksika için oynuyor." şeklinde konuştu.

Neymar'dan büyük destek!

Gilberto Martinez’in hikayesinden etkilenen sadece Ochoa değildi. Brezilya’nın yıldızı Neymar da, Martinez’e mesaj gönderenler arasındaydı. Neymar, Martinez’e "Son aylarda yaşadıklarının ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemem. Ama ailenin hayalini gerçekleştirmek için buradasın. Umarım sahada mutlu olursun. Hem kendin hem de çocukların için…" diyerek destek oldu.

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için ise buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!