Medipol başakşehir Braga maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? İki takımın ilk 11'leri belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Medipol başakşehir Braga maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak İki takımın ilk 11leri belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2017 18:30

Medipol Başakşehir Braga maçı bu akşam oldukça seyir keyfi yüksek bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Medipol Başakşehir bu akşam güçlü Portekiz ekibi Braga karşısında oldukça kritik bir maça çıkacak. Lacivert-turunculu ekip, son 32 turuna çıkabilmek için öncelikle rakibini yenip, grubun diğer maçında, iddiası bulunmayan Hoffenheim'ın, Ludogorets'i mağlup etmesini bekleyecek. Karşılaşma öncesi maçın ilk 11'leri belli oldu. Peki, Medipol başakşehir Braga maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir kritik virajda.. UEFA Avrupa Ligi'nde gruptaki son maçında yarın Portekiz ekibi Braga'yı ağırlayacak turuncu-lacivertliler, son 32 turuna çıkmak için mücadele edecek. İstanbul ekibinin, Avrupa kupalarında çıktığı 15 maçta 2 galibiyet, 7 mağlubiyeti bulunuyor - Avrupa arenasında fileleri 17 kez havalandıran Medipol Başakşehir, kalesinde 24 gol gördü. Peki Medipol Başakşehir Sporting Braga UEFA maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu son haftasında konuk edeceği Portekiz'in Braga takımı ile bu akşam kritik bir maça çıkacak. Lacivert-turunculu ekip, son 32 turuna çıkabilmek için öncelikle rakibini yenip, grubun diğer maçında, iddiası bulunmayan Hoffenheim'ın, Ludogorets'i mağlup etmesini bekleyecek. Beş maç sonunda 5 puanı bulunan İstanbul ekibinin, 10 puanla lider durumda bulunan Braga karşısında puan kaybı ise diğer maçın sonucuna bakılmaksızın Avrupa kupalarına veda etmesi anlamı taşıyacak.

Haberin Devamı

İŞTE İLK 11'LER

Magalhaes, Nascimento, Raul Silva, Bruno Viana, Esgaio, Xadas, Barbosa, Horta, Vukcevic, Martins, Dyego Sousa

Mert, Clichy, Epureanu, Attamah, Caiçara, Gökhan, İrfan Can, Mossoro, Kerim, Visca, Mevlüt

Avrupa'daki 16. maç

Turuncu-lacivertliler, Braga karşılaşmasıyla Avrupa kupalarında 16. kez sahada yer alacak. Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 15 maçta 2 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 6 beraberliği bulunan Medipol Başakşehir, tarihinde ilk kez yer aldığı grup aşamasında bir üst tura çıkmayı hedefliyor. İstanbul ekibi, Avrupa kupalarında sahasında oynadığı 7 maçta, 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı. Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarında evindeki tek galibiyetini, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika temsilcisi Club Brugge karşısında 2-0'lık skorla elde etti.

Medipol Başakşehir Sporting Braga UEFA maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

Medipol Başakşehir Sporting Braga UEFA maçı 7 Aralık Perşembe günü saat 21:00'da başlayacak. Mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak

Haberin Devamı

En golcü isim Visca

Türk temsilcisi, Avrupa kupalarında oynadığı 15 maçta fileleri 17 kez havalandırdı, kalesinde 24 gol gördü. Turuncu-lacivertli takımın bu kulvarda en skorer ismi, 6 gol atan Edin Visca oldu. Visca'yı, 3 golü bulunan Eljero Elia ve ikişer kez fileleri havalandıran Emre Belözoğlu ve Marcio Mossoro takip ediyor. Medipol Başakşehir'in diğer 4 golüne ise Emmanuel Adebayor, Stefano Napoleoni, Kerim Frei ve Doka Madureira imza attı.

Avrupa kupalarındaki maçlar

Avrupa kupalarında ilk kez 2015-2016 sezonunda mücadele eden Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla eşleşti. İstanbul ekibi, deplasmanda 2-0, evinde de 2-1 mağlup olarak kupaya veda etti. UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 2016-2017 sezonunda Hırvatistan ekibi Rijeka ile eşleşen turuncu-lacivertliler, rakibiyle İstanbul'da 0-0, deplasmanda da 2-2 berabere kalarak tarihinde ilk kez tur atladı. Play-off turunda Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'in karşısına çıkan Medipol Başakşehir, evinde oynadığı ilk maçı 2-1, deplasmandaki karşılaşmayı da 2-0 kaybetti.Medipol Başakşehir, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Club Brugge karşısında deplasmandaki ilk maçta 3-3 berabere kaldı, sahasında ise 2-0 kazanarak turu geçti.
Turuncu-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında sahasında Sevilla'ya 2-1 yenilirken, deplasmanda rakibiyle 2-2 berabere kalarak elendi. İstanbul ekibi, play-off turunda elendiği için UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele etmeye hak kazandı.

Haberin Devamı

İstanbul ekibi, gruptaki ilk maçında, sahasında Bulgaristan temsilcisi Ludogorets ile 0-0 berabere kaldı. Medipol Başakşehir, gruptaki ikinci karşılaşmasında, deplasmanda Braga'ya 2-1, üçüncü maçında ise Almanya'da Hoffenheim'a 3-1 mağlup oldu. Turuncu-lacivertliler, gruptaki dördüncü maçında sahasında Hoffenheim ile karşı karşıya geldi ve mücadele 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın ekibi grupta deplasmanda oynadığı beşinci karşılaşmada ise Ludogorets'i 2-1 mağlup ederek, ilk deplasman galibiyetini elde etti.

BAKMADAN GEÇME!