Medipol Başakşehir Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Medipol Başakşehir Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 14:17

Süper Lig'de haftanın merakla beklenen karşılaşması Medipol Başakşehir Galatasaray maçı heyecanlı bir mücadele olacak. Ligin lideri olan Galatasaray deplasmanda 2. sıradaki Medipol Başakşehir ile karşılaşıyor. İki takımın arasında 3 puanlık fark olması mücadeleye heyecan katan en önemli faktör. Peki Medipol Başakşehir Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir ve Galatasaray, Süper Lig'de 18 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray bu maçların yarısından galip ayrıldı. Başakşehir, Galatasaray ile oynadığı son altı lig maçında sadece bir kez kaybetti ve son iki maçını kazandı. İki takımın Başakşehir ev sahipliğinde oynadığı hiçbir maç berabere sonuçlanmazken, son beş maçta taraflar sırayla sahadan galibiyetle ayrıldı. Son maçı Başakşehir 4-0 kazanmıştı. Başakşehir, Süper Lig'de evinde 27 maçtır kaybetmiyor; bu aynı zamanda kulüp tarihinin en uzun yenilmezlik serisi.

Medipol Başakşehir Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Medipol Başakşehir Galatasaray maçı 18 Kasım Cumartesi akşamı saat 19:30'da başlayacak. Ali Palabıyık'ın yöneteceği mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak

Haberin Devamı

Başakşehir, evinde oynadığı son yedi lig maçının beşinde 2-1'lik skorlar ile galip geldi. Başakşehir ligde beş maçtır yenilmiyor ve Sivasspor ile birlikte Süper Lig'de halen devam eden en uzun yenilmezlik serisine sahip iki takımdan biri. Bu sezon ligde deplasmanda en fazla puan toplayan dört takımdan biri olan Galatasaray, aynı zamanda ligde deplasmanda en az gol yiyen takım. Galatasaray, Süper Lig'de deplasmandaki son 12 maçında üç kez yenildi, bu yenilgiler Trabzonspor ve Başakşehir karşısında alınmıştı.

Igor Tudor Galatasaray'ın başına geldiğinden bu yana, Galatasaray ve Başakşehir Süper Lig'de en fazla maç kazanan üç takımdan ikisi. Galatasaray ayrıca Tudor göreve geldiğinden bu yana ligin en golcü üç takımından biri. Igor Tudor, Galatasaray'ın başında Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir ile oynadığı altı lig maçında galip gelemedi ve toplamda sadece bir gol atabildi. Başakşehir ve Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de en fazla maçta öne geçen iki takım. Galatasaray bu maçların sekizini kazanırken, Başakşehir yedisinden galip ayrıldı. Galatasaray bu sezon Süper Lig'de topa en fazla sahip olan, en fazla isabetli şut çeken ve rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan takım. Galatasaray bu sezon ligin en az gol yiyen takımı. Başakşehir ise bu alanda Beşiktaş'ın ardından ligin en iyi üçüncü takımı. Bu maçta bu sezon ceza sahası içinden en az gol yiyen üç takımın ikisi karşılaşacak. Ancak Galatasaray ligde ceza sahalarından en fazla gol atan takım.

Haberin Devamı

Bu sezon ligde çektiği şutların kalitesine göre gol beklentisi ile attığı gol arasında en fazla fark olan takım Galatasaray. Başakşehir bu sıralamada Bursaspor'un ardından üçüncü sırada. Galatasaray'ın Başakşehir'e ligde attığı son üç gol duran toplardan geldi. Emmanuel Adebayor, Süper Lig'deki tek hat-trick'ini geçen sezon Başakşehir'in iç sahada oynadığı Galatasaray maçında yapmıştı. Adebayor'un Süper Lig'de karşılaşıp toplamda birden fazla gol attığı tek rakibi Galatasaray. Başakşehir'in ligde attığı son altı golün dördünün asistini bek oyuncuları yaptı. Galatasaray bu sezon ligde savunma oyuncularından en fazla gol katkısı alan takım. Bunların yedisi Maicon ve Mariano'dan geldi.

Haberin Devamı

Başakşehir'in iç sahada attığı son yedi lig golünün dördünde Emre belözoğlu'nun katkısı var. Emre, aynı zamanda bu sezon ligde yaptığı asistler ile takımına en fazla puan kazandıran futbolcu. Bu sezon Galatasaray'ın deplasmanda attığı dokuz golün dördü asist ile geldi. Bu asistlerin tamamı Mariano ve Gary Rodriguez'den geldi.

BAKMADAN GEÇME!