McCollum yıldızlaştı, Anadolu Efes seriyi 2-1 yaptı!

Güncelleme Tarihi:

McCollum yıldızlaştı, Anadolu Efes seriyi 2-1 yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2018 10:29

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi yarı final 3. karşılaşmasında Anadolu Efes, evinde TOFAŞ’ı ağırladı. 94-88 kazanan ev sahibi, seriyi 2-1 yaptı!

Haberin Devamı

Errick McCollum 34 sayı ile yıldızlaştı ve maçın en skorer ismi oldu. Konuk takım TOFAŞ'ta ise Tony Crocker 31 sayı üretti ama galibiyet için yeterli olmadı. 94-88 kazanan Anadolu Efes, seriyi 2-1 yaptı.

Maçtan sonra Anadolu Efes koçu Ergin Ataman şunları söyledi:

“Seriyi 2-1’e getirdik. Maçın başından itibaren agresif bir savunma planlamıştık. Bizim için tek sıkıntı ribauntlar oldu. İkinci yarı Errick McCollum‘u devreye soktuk. O da hücumda insiyatif aldı ve galip gelmeyi başardık. Zor bir seri oluyor. Cumartesi günkü maçı da kazanıp seriyi 2-2’ye getirmeye çalışacağız.”

TOFAŞ koçu Orhun Ene ise şu açıklamaları yaptı:

“Anadolu Efes iyi oynadı ve kazanmayı hak etti. Maça yumuşak başladık. Öyle başlayınca fark oluştu. Kaybettiğimiz maçın kesinlikle hakemle bir alakası yok ama bir oyuncunun 16 faul atması da bana göre daha iyi değerlendirilmeli. Anadolu Efes‘i tebrik ediyorum. Güzel bir basketbol oynanıyor, güzel bir seri oluyor. Ortaya konan basketbol Türkiye’ye yakışıyor. İnşallah 1 maç daha kazanıp finale kalabiliriz.”

Haberin Devamı

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!