Marsilya kafayı Kjaer’e taktı

Güncelleme Tarihi:

Marsilya kafayı Kjaer’e taktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 10:28

Fransız devinin sportif direktörü Zubizarreta ve teknik direktör Garcia, sezon sonunda bir numaralı transfer hedefi olarak Simon Kjaer’i belirledi.

Haberin Devamı

Son yıllarda PSG, Monaco ve Lyon’un gerisinde kalan Marsilya, ABD’li yeni sahibiyle birlikte yeni bir atılım başlattı. Barcelona’nın efsane kalecisi Andoni Zubizarreta’yı sportif direktörlüğe getirip takımı Rudi Garcia’ya emanet eden Mavi-Beyazlılar, ara transfer döneminde Payet, Evra ve Sanson gibi yıldızları kadrosuna kattı. Fransız basınına göre Marsilya’nın sezon sonundaki önceliği, savunma hattını takviye etmek olacak. Çıkan haberlerde, Zubizarreta ve Garcia’nın bir numaralı hedef olarak Simon Kjaer’i belirledikleri kaydedildi. Fransız devi, daha önce bu ülkede Lille forması giyen, Fenerbahçe’deki performansıyla birçok kulübün dikkatini çeken Danimarkalı için kesenin ağzını açacak.

‘BÜYÜK BİR KULÜPTEYİM’
Kjaer için İtalyan ekibi Milan da devreye girmiş ve 12 milyon Euro’yu gözden çıkarmıştı. Ancak Fenerbahçe, 15 milyon Euro’nun altında bir teklifi kabul etmeyi düşünmüyor. Bu arada Kjaer, Danimarka Milli Takım kampında yaptığı son açıklamada, “Fenerbahçe’de 2 senelik daha sözleşmem var. Büyük bir kulüpteyim ve sadece takımıma odaklanmış durumdayım” demişti.

Haberin Devamı

GÖZÜ MOSMOR
Kjaer, Romanya ile oynanan milli maçta forma giymişti. Danimarkalı stoper, başına aldığı darbe sonrası bandajla ilk yarıyı tamamlamış ve yerini Zanka’ya bırakmıştı. Fenerbahçe’ye dönen ve dün idmanda yer alan yıldız futbolcu bandajını çıkarttı. Kjaer’in sol gözünün altının, maçta aldığı darbe sonrası morardığı görüldü. Danimarkalı yıldız Karabük’te oynayabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!