MANU'da Martial krizi büyüyor! Sosyal medyada tepki...

Güncelleme Tarihi:

MANUda Martial krizi büyüyor Sosyal medyada tepki...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2022 13:33

Manchester United'da kadroya girmekte zorlanan ve takımdan ayrılmak isteyen Fransız futbolcu Anthony Martial, Aston Villa maçının kadrosunda yer almamıştı. Teknik direktör Rangnick'in kadroda olmak istemediğini açıkladığı Martial, hocasına sosyal medyadan tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Manchester United'dan ayrılması beklenen Anthony Martial ile teknik direktör Ralf Rangnick arasındaki gerilim devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Rangnick, Martial'in takımdan ayrılmak istediğini ancak transferinin kulübün çıkarına göre gerçekleşeceğini söyledi.

Rangnick açıklamasında, "Evet, Anthony ile uzun uzun konuştuk ve bana son yedi yıldır Manchester United'da olduğunu ve artık başka bir takıma gitmek için doğru zaman olabileceğini düşündüğünü söyledi. Bunun bir bakıma anlaşılabilir olduğunu biliyorum ve onun düşüncelerini anlıyorum ama öte yandan kulübün durumunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Covid dönemindeyiz ve 3 kulvarda mücadele ediyoruz. Ben de ona bunun sadece kendi çıkarına değil, kulübün de çıkarına olması gerektiğini söyledim. Bildiğim kadarıyla başka hiçbir kulüpten teklif gelmedi. Ve bu böyle olduğu sürece, takımda kalacak." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

İngiliz ekibinin dün Aston Villa ile oynadığı maçın kadrosunda yer almayan Martial için Alman teknik adam, "Takımla birlikte olmak istemedi. Normalde takımda olması gerekirdi ancak bizimle birlikte buraya gelmemesinin sebebi bu" diye konuşmuştu.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Fransız hücum oyuncusu, Rangnick'in söylediklerini yalanladı ve Alman çalıştırıcının sözlerine tepki gösterdi.

Martial, "Manchester United için oynamayı asla reddetmeyeceğim. 7 yıldır buradayım ve kulübe, taraftarlara asla saygısızlık etmedim ve etmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

MANUda Martial krizi büyüyor Sosyal medyada tepki...

BAKMADAN GEÇME!