Manchester United Juventus maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Manchester United Juventus maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2018 18:43

Manchester United Juventus maçı bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde dev bir mücadeleyi futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Şampiyonlar Ligi H Grubu mücadelesinde bu akşam Manchester United kendi sahasında Juventus ile karşı karşıya gelecek. Nefes kesen mücadele öncesinde maçın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Manchester United Juventus maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi H Grubu maçında bu akşam İngiliz devi Manchester United'la İtalya'nın güçlü ekibi Juventus kozlarını paylaşacak. Peki, Manchester United Juventus maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Manchester United Juventus maçı saat kaçta hangi kanalda?

Old Trafford'da 23 Ekim Salı günü oynanacak mücadele saat 22:00'de başlayacak. Dev maç beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Manchester United'ta son durum

Mourinho yönetimindeki takım bir türlü istediği seviyeye gelemedi. Lige iyi başlayamayan takım, Premier Lig'de orta sıralarda kalmış durumda. Diğer yandan Şampiyonlar Ligi'nde ise Kırmızı Şeytanlar, 2 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik alarak 4 puan topladı ve 2. sırada yer alıyor.

Juventus'ta son durum

Son yıllarda Serie A'da şampiyonluğu kimseye bırakmayan, Şampiyonlar Ligi'nde ise önemli başarılara imza atan Juventus, liginde namağlup yoluna devam ederken, aynı başarılı performansı Şampiyonlar Ligi'nde sürdürüyor. İlk maçta Valencia'yı, ardından Young Boys'u deviren takım, bu maçta da Manchester United'ı yenmek istiyor.

Haberin Devamı

Rekabette Juventus önde

İki takım daha önce 14 kez karşılaşırken, 6 maçı Juventus, 5 maçı Manchester United kazandı. 3 maç ise berabere tamamlandı.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!