Manchester City, liderliği geri almak için sahada! Galibiyetlerine iddaa'da...

Güncelleme Tarihi:

Manchester City, liderliği geri almak için sahada Galibiyetlerine iddaada...
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2019 12:11

1 maç fazlası ve 2 puan farkla zirvede olan Liverpool, koltuğu bugün Manchester City'ye devredebilir! Fulham maçı öncesi takımlardan son gelişmelere ve iddaa oranlarına göz atalım...

Haberin Devamı

FULHAM

- Alfie Mawson sakat, uzun milli seyahat yapan Tim Ream (ABD) ve Jean Michael Seri (Fildişi Sahili) ise maç saati netleşecek.

- Üst üste 7 lig maçından yenilgiyle ayrılan Fulham, 2019 yılı içerisinde oynadığı 12 resmi maçın da 11'ini kaybetti.

MANCHESTER CITY

- Milli maç arasında sakatlıkları geçen Kevin de Bruyne, Fernandinho, John Stones, Benjamin Mendy, Vincent Kompany ve Nicolas Otamendi, maç kadrosundaki yerlerini aldı.

- Teknik patron Pep Guardiola, "Milli maç arasından iyi döndüğümüzü düşünüyorum. Ufukta 11 maç var, belki 12-14 bile oynamaya hak kazanacağız ama maç maç ilerleyip sonuca ulaşmaya çalışacağız." açıklamasını yaptı.

MİSLİ.COM ÜYELERİ HANGİ TERCİHE GÜVENİYOR?

iddaa oranı 1,05 de olsa, "Manchester City kazanır" tercihi Misli.com üyelerinin bu maç özelinde en çok güvendiği tercih olarak göze çarpıyor. Yine düşük orandan 2.5 ÜST tercihi de "banko" tabir edilen kuponlarda yer bulmuş durumda, oranı ise 1,15!

Haberin Devamı

MİSLİ.COM YAZARI MURAT FEVZİ TANIRLI NE DİYOR?

Bu maçı Fulham üzerinden okumakta fayda var. Artık lige veda etti diyebileceğimiz Fulham, şampiyonluk adayı Liverpool ile oynadığı son maçta az daha büyük bir sürprize imza atıyordu.1-1’i buldular ama kaleci Rico’nun anlamsız yarattığı penaltıyla yenildiler. Babel, geldiği günden bu yana takımına en çok gol katkısı yapan (2 gol - 2 asist) oyuncu oldu. Kısacası artık takım olarak bir hesapları olmadan oynuyorlar. Her takıma zorluk çıkarabilir durumdalar ve gol bulma istekleri fazlasıyla var. Lider Man City’nin Fernandinho ve Kevin de Bruyne başta olmak üzere 6 oyuncusunun sakatlık durumu şüpheli. Milli ara sonrasında durumları belirsiz. Elbette yıldız oyuncularla bol gol bularak farklı kazanma ihtimalleri yüksek olsa da İDDAA’da açılan oranlar içerisinde en cazibi karşılıklı gol.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!