Lyon Teknik Direktörü Genesio: Asıl önemli olan...

Güncelleme Tarihi:

Lyon Teknik Direktörü Genesio: Asıl önemli olan...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 20:07

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş-Lyon maçı öncesinde Fransız ekibinin teknik direktörü Bruno Genesio, düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yaptı. Genesio, Beşiktaş'ın çok kollektif bir takım olduğunu ve olaylardan ziyade önemli olanın futbol olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Lyon teknik direktörü Bruno Genesio, Beşiktaş maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu.

"ÖNEMLİ OLAN FUTBOL KONUŞMAK"
"Ben takımın hazırlanmasından ve çalıştırmaktan sorumluyum. Allah'tan vahim bir sonuç olmadı yaşanan şiddet olaylarında. Önemli olan futbol konuşmaktır. Yaşadıklarımız bize önemli şeyler öğretiyor, zorlukları aşarak nasıl galip geleceğimizi öğretiyor."

"SONUÇTAN ZİYADE ANLAYIŞLI OLMAK ÖNEMLİ"
"Bizim için çok zor ve büyük bir takıma karşı oynayacağız yarın. Zor ve büyük takımlara karşı oynamak da her zaman büyük konsantrasyon gerektiriyor. Yarınki maç yalnızca futbolun oynanacağı maç olmalı. Alacağımız sonuçtan ziyade iki takım için de anlayış içinde geçmesi gerekiyor."

"KENDİ OYUNUMUZU OYNAYARAK TUR ATLAMAK İSTİYORUZ"
Bizim için gol atmak her zaman önemli ama 0-0 da bizi tur atlatıyor. yarın biz kendi oyunumuzu ve tarzımızı oynayacağız daha sonra da tur atlamak istiyoruz.

Haberin Devamı

"OLAYLAR LİGDE BİZİ ETKİLEMEYECEK"
"Açıkçası kalan son 5 haftayı zorlu olarak görmüyorum. Çünkü biz Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımız. Juventus'a karşı oynadık, iyi sonuçlar aldık. Roma'ya karşı oynadık, kaybetsek de iyi oynadığımızı düşünüyorum. Ligde iki puan fazlamız var. Bu olaylar bizi etkilemeyecek. Hedeflerimize odaklanmaya, maçlarımızı oynamaya devam edeceğiz."

"MAÇIN SONUCUNU DETAYLAR BELİRLEYECEK"
"3 takım da birbirinden çok farklı. (Roma, Juventus, Beşiktaş) Beşiktaş çok iyi bir takım. Çok kollektif bir takım. Bireysel olarak farklı olsalar da Beşiktaş'ın kollektif başarısı tartışılmaz. Maçta detaylar maçın sonucunu belirleyecek."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!