Lyon başkanından skandal sözler: 'İstanbul'daki maç...'

Güncelleme Tarihi:

Lyon başkanından skandal sözler: İstanbuldaki maç...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 01:56

Maç öncesi saha içi olayların yaşandığı Lyon-Beşiktaş maçı sonrası Lyon başkanı Jean-Michel Aulas rövanş maçının seyircisiz oynanması yönünde UEFA'ya başvuru yapacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Lyon-Beşiktaş maçı Türk taraftarlar ile Fransız taraftarların yaşadığı tartışma nedeniyle 1 saat gecikmeli başlamış ve yaklaşık 2 bin taraftar sahanın içine girmişti.

Beşiktaş'ın son dakikada Fabri'nin hatasıyla 2-1 kaybettiği mücadele sonrası Olympic Lyon başkanı Jean-Michel Aulas, 20 Nisan Perşembe günü oynanacak rövanş mücadelesi için UEFA'ya seyircisiz oynanması hususunda başvuru yapacaklarını söyledi.

İŞTE LYON BAŞKANININ AÇIKLAMALARI
İstanbul'daki rövanşın seyircisiz oynanması adaletli olur. İstanbul'daki rövanş için endişe duyuyoruz. Futbolcuların sağlığı adına endişe duyuyoruz. UEFA gerekeni yapmalı. UEFA bu duruma dahil olmalı. Rövanş için gerekenleri yapmalı. Görünen o ki Beşiktaş yönetimi, maça girme hakkı olmayan kişilere bilet sattı. Bugün tribünde çok fazla insan yaralandı. Çok sayıda Beşiktaş taraftarı biletleri olmamasına rağmen içeri girdiler.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!