Lyon Başkanı Aulas'tan flaş itiraf!

Güncelleme Tarihi:

Lyon Başkanı Aulastan flaş itiraf
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 10:45

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında deplasmanda Beşiktaş'ı penaltılar sonucu 7-6 yenerek yarı finale çıkan Lyon'da başkan Jean Michel Aulas çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Lyon Başkanı Jean Michel Aulas, Beşiktaş'a teşekkür etti ve "Muhteşem bir maç seyrettik. 2 maçta da şans bizden yanaydı" dedi.

Sahada iki takımın harika bir performans sergilediğini ifade eden Aulas, "2 harika takım vardı sahada ve yarı finale çıkabilmek için herşeylerini verdi bu iki takım. Beşiktaş çok iyi oynadı aslında ve sahada gerçekten çok iyi organize oldular. Ama penaltılarla da olsa kazandık mutluyuz" diye konuştu.

Beşiktaşlı taraftarların ve yöneticilerin kendilerini çok iyi ağırladığını belirten Aulas şöyle devam etti:

BEŞİKTAŞ ÇOK İYİ TAKIM
"İlk maçta istemediğimiz bazı olaylar yaşanmıştı ama bugün burada çok güzel bir atmosfer vardı. Beşiktaş çok iyi bir organizasyon yaptı. Öğlen Fikret Orman ile yediğim yemekten de çok keyif aldım. Bizi çok iyi karşıladılar gerçekten. Herşey mükemmeldi." 

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın çok iyi bir takım olduğunu da belirten Jean Michel Aulas "Beşikta çok iyi bir takım. Ben inanıyorum ki Beşiktaş bu kupayı yakın zamanda kazanacak. Gerçekten ilk maçta şanslı bir galibiyet almıştık bugünde penaltılar ile şans gene yanımızdaydı. Tekrar belirtiyorum bugün burada çok iyi 2 takımın maçını izledik" diye konuştu.

Lyon Başkanı Aulastan flaş itiraf

5 Detay: Ligue 1’de 34. Hafta Öncesi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!