Luyindama'da krizin eşiğinden dönüldü! | Galatasaray haberleri

Güncelleme Tarihi:

Luyindamada krizin eşiğinden dönüldü | Galatasaray haberleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2019 07:30

Dursun Özbek’in 20 milyon Euro’luk haciz işlemi başlatması sonrasında G.Saray’ın bankadaki parasına bloke koyuldu. Bu nedenle ay başında Luyindama’nın 1,9 milyon Euro’luk taksidi ödenemeyince Liege Kulübü de durumu FIFA’ya ileteceğini belirtti.

Haberin Devamı

Spor Arena / Ali Naci KÜÇÜK | Galatasaray'da sakatlık nedeniyle sezonu kapatan Luyindama’nın bonservis taksidi, Aslan’ı az kalsın zor bir duruma düşürüyordu. 20 milyon Euro’luk alacağı nedeniyle haciz işlemi başlatan eski başkan Dursun Özbek’in bu hamlesiyle sarı kırmızılıların parasına bloke konulurken, bu nedenle 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadroya katılan Luyindama’nın taksidinden gecikme yaşandı. Bankada 117 milyon TL parası olan G.Saray’ın bloke nedeniyle eli kolu bağlandı.

LIEGE’DEN FIFA TEHDiDi

Ay başında ödenmesi 1.9 milyon Euro’luk bonservis taksidi gecikirken, S. Liege ise harekete geçti. Belçika ekibi, paranın ödemesi halinde durumu FIFA’ya ileteceğini belirtti.

YÖNETiM CEBiNDEN VERDi

Özbek ile ödemeler konusunda uzlaşamayıp bloke kaldırılamadı. Buna karşın Başkan Mustafa Cengiz ve 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, taksidi S. Liege’e cebinden ödedi ve FIFA tehlikesi ortadan kalktı.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!