Liverpool hata istemiyor, Anfield'da konuk Burnley! iddaa'da handikap...

Güncelleme Tarihi:

Liverpool hata istemiyor, Anfieldda konuk Burnley iddaada handikap...
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2019 11:16

Manchester City'nin Watford'ı 3-1 geçmesiyle puan farkı 4'e yükseldi. Liverpool artık hata istemiyor! Burnley maçı öncesi son gelişmelere ve iddaa oranlarına göz atalım...

Haberin Devamı

LIVERPOOL

- Uzun süren sakatlığı sona eren Alex Oxlade-Chamberlain, U23 takımıyla Cuma günü sahaya çıktı ama bugün de kadroda olması beklenmiyor.

- Dejan Lovren ve James Milner da iyileşti ama Joe Gomez'in sakatlığı sürüyor.

- Anfield'da oynadıkları son 10 lig maçından 9 galibiyet çıkardılar ama son 5 deplasmanın 4'ünde puan kaybedince zirveyi Manchester City'ye kaptırdılar. (1 maç eksik, 4 puan gerideler...)

BURNLEY

- Uzun süredir sakat olan Jonathan Walters ve Steven Defour dışında, Aaron Lennon'ın da henüz tam olarak hazır olmadığını söyleyebiliriz.

- Kötü başladıkları sezonda 8 maçlık bir yenilmezlik serisi yakalamışlardı ama son 2 maçı kaybedip yine düşme potasına temas ettiler. (30 puanla 17. sıradalar...)

MİSLİ.COM YAZARI MURAT FEVZİ TANIRLI NE DİYOR?

Haberin Devamı

Cumartesi günü Man City’nin Watford’u 3-1 ile geçmesi Liverpool için her şeyden önce risksiz kazanacağı skoru bulmasını farz kılıyor. Yani en az 2 fark yapmalı ki futbolun azizliğine uğramasın.

Man City maçında da göreceğimiz üzere 2 handikap açılan Watford’a karşı Man City sadece 2 fark yapabildi. Fakat Liverpool için bu maç, bir maçtan daha fazla anlam içeriyor. Çünkü Klopp için son dönemde şampiyonluk stresiyle cesur oynatmıyor ve risk almıyor yaklaşımı İngiliz medyasında sık dillendirilmeye başladı.

Son dönemdeki bazı beraberliklerde risk alıp galibiyete çevirme anlayışına bürünseydi belki hala lider olabilirdi. Bu nedenle, Liverpool için özgüven maçı bir açıdan da.

Anfield seyircisi de bunu bekliyor. Burnley’nin son dönemdeki çok başarılı çizgisi malum ama son 2 maçta Newcastle ve Crystal’a kaybettiler. Liverpool'un 3 fark ile “buradayım” mesajı vereceği maç olarak düşünüyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!