Liverpool Chelsea maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? İngiltere Premier Ligi

Güncelleme Tarihi:

Liverpool Chelsea maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak İngiltere Premier Ligi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2017 15:20

Liverpool Chelsea maçı ile birlikte bu akşam İngiltere Premier Ligi'nde heyecandolu bir karşılaşma sahne alacak. Spor severler bu heyecanlı karşılaşmanın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlar. Liverpool Chelsea maçının canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki Liverpool Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Haberin Devamı

İngiltere Premier Lig'de bugün oynanacak karşılaşma öncesinde iki takımın önceden karşılaştığı mücadelelerde dikkat çeken istatistikler bulunuyor. Bu sezon oynanan 12 karşılaşmada 25 puan elde eden Chelsea 3. sırada yer alırken, Liverpool 22 puanla 5. sırada yer alıyor. Liderlik mücadelesinde ise Manchester City rakiplerine 12 karşılaşma da ciddi puan farkı atarak 34 puanla liderliğini sürdürüyor. Şimdi spor severlerin gözü Liverpool Chelsea maçına çevrildi. Peki Liverpool Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Liverpool Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Liverpool Chelsea maçı bu akşam saat 20:30'da başlayacak. Mücadele S Sport kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Liverpool, Chelsea'yle Premier Lig'de oynadığı son beş maçı kaybetmedi ancak elde ettiği iki galibiyet de deplasmanda geldi.
Chelsea, Liverpool deplasmanında beş maçtır rakibine mağlup olmuyor. Iki takım arasında Premier Lig'de oynanan son 12 maçın 11'inde her iki taraf da gol atmayı başardı. Geçen hafta Marcos Alonso'nun West Brom'a attığı golü hazırlayan Cesc Fabregas, Premier Lig kariyerinde 42'nci farklı oyuncuya asist yapmış oldu. Bu alanda İspanyol oyuncunun önünde tek bir isim yer alıyor: Ryan Giggs. Ligin ilk 12 haftasında Chelsea'nın attığı gollerin 15'i İspanyol oyunculardan geldi. La Liga'da bile bu alanda Maviler'i geçebilen iki takım var: Real Sociedad ve Valencia. Premier Lig'de forma giydiği ilk 11 maçta 12 gole doğrudan katkı yapan Alvaro Morata, Chelsea tarihinin en yüksek sayısına ulaştı. Liverpool formasıyla Premier Lig'deki ilk 12 maçında dokuz gol atan Mohamed Salah, bu süreç itibarıyla kulüp rekorunu kırdı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!