Lewis Hamilton Mykonos’da çöp topladı!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2018 14:04

Dünyaca ünlü şampiyon F1 pilotu Lewis Hamilton Mykonos Adası'ndaki koyda gördükleri çöpleri toplayarak ‘temizlik dersi’ verdi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz gün Bozburun’daki bir koyda çöpleri toplarken görüntülenen sosyetik çift Şebnem ile Celal Çapa’nın ardından bu kez dünyaca ünlü yıldızlar, temiz bir çevre için kolları sıvadı. Aşkları geçtiğimiz yıl Türkiye’de Topshop’un varisi Chloe Green ile ‘dünyanın en yakışıklı mahkumu’ olarak ünlenen Jeremy Meeks, önceki günlerde soluğu yine Bodrum’da almıştı. Rotalarını Göcek’e çeviren milyoner güzel ile yakışıklı aşkı, 150 milyon dolarlık ‘Lion Heart’ isimli lüks yatlarında sürpriz bir ismi ağırladı.

Bir süredir Yunan Adaları’nda tatilde olan Formula 1 pilotu Lewis Hamilton, dünyaca ünlü Mykonos sahilinde çöp topladı. Çevreye duyarlılığıyla bilinen dünyaca ünlü şampiyon, teknenin demirlediği koydaki çöpleri görünce hemen kolları sıvadı.

Lewis Hamilton Mykonos’da çöp topladı

Haberin Devamı

‘MİDE BULANDIRICI’
Yanına Chloe Green, Jeremy Meeks ve tekne mürettabatını alan Lewis Hamilton, onlarca poşet dolusu çöp topladı. Bu anları da instagram’dan paylaşan İngiliz yarışçı, “Dünyanın en güzel yerlerinden birinde gördüğüm bu manzara, mide bulandırıcı. Artık bu güzelliklere çöp atmaya son verin” çıkışı yaptı. (Sözcü)

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!