LeBron'dan flaş Irving açıklaması!

Güncelleme Tarihi:

LeBrondan flaş Irving açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2018 11:13

Kyrie Irving'in Cleveland'dan takası, LeBron ile oynamak istemediği için diye yazılmıştı. The Athletic‘e konu hakkında konuşan Kral James, bu takasta sorumluluk kabul etmediğini açıkladı!

Haberin Devamı

LeBron James kısa süre önce The Athletic‘e Kyrie Irving takasının Cleveland Cavaliers için “sonun başlangıcı” olduğunu söyledikten sonra yıldız skorerin Cleveland’dan ayrılığıyla ilgili yeni açıklamalar yaptı.

The Athletic‘e konu hakkında bir kez daha konuşan LeBron o dönem Kyrie’nin kendisiyle beraber oynamak istememesi nedeniyle ayrılmış olması yüzünden sorumluluk kabul etmedi:

“Bu benim sorunum değil, kesinlikle değil. Ben hiçbir zaman Kyrie’yle beraber oynamayı istememek gibi bir hisse kapılmadım. Her zaman ona daha fazlasını vermek ve ötesi için uğraştım.”

“Takas edilme isteğini ben öğrenene kadar çoktan takımdan ayrılmayı kafasına koymuştu. İşini yapıp onu takımda tutması gereken organizasyon ve yönetimdi. O dönem adamın kontratında iki yıl daha vardı. Onu bırakmak zorunda değildiler. Durum o dönem düzeltilebilirdi. Onu takımda tutup görüşmeler yaparak ne olacağına bakılabilirdi. Bir süre daha Cleveland’da kalsa takas değerinin düşeceğini düşünmüyorum, sonrasında takasın son günü yine gönderilebilirdi.”

Haberin Devamı

James ve Irving, Cleveland Cavaliers‘ı üst üste üç NBA finaline ve organizasyon tarihinin tek şampiyonluğuna ulaştırdı.

James’in son saniye bloğu ve ardından gelen Kyrie’nin hançeri o tarihi geri dönüşün zirve noktasıydı. Kimse bu ikilinin beraber yaptıklarını unutmayacak. Ama ayrılıklarının ne kadar ani olduğu da akıllardan çıkmayacak. (Eurohoops)

Günün en popüler basketbol/iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!