LeBron James: “Warriors’ın Kadrosu Bizden Daha Üstün”

Güncelleme Tarihi:

LeBron James: “Warriors’ın Kadrosu Bizden Daha Üstün”
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2018 09:34

Cleveland Cavaliers’ın yıldız oyuncusu LeBron James, kendileri için acı gerçeği basın toplantısında açıkladı…

Haberin Devamı

Cleveland Cavaliers‘ın yıldız oyuncusu LeBron James, üst üste dördüncü kez Finallerde karşılaştığı Golden State Warriors karşısında bu yıl ne yaparsa yapsın üç maçta da galibiyete ulaşamadı ve artık süpürülmeleri büyük ihtimal.

James, üçüncü maçın ardından takımı adına acı gerçeği itiraf etmekten çekinmedi ve iki takımın kadroları arasındaki farkı değerlendirdi.

“Golden State‘in en iyi beş oyuncusuna karşı bizim takımımızın en iyi beş oyuncusuna baktığınızda, bizden daha üstün olduklarını görebilirsiniz. Yani, şimdi gerçekleri konuşmak gerek. Kevin Durant. Kendi takımlarının MVP’si olan iki oyuncunuz var. Kendi takımı olsa o takımı çok rahat şekilde taşıyabilecek, daha önce bir çeyrekte 40 sayı atmış (Thompson daha önce bir çeyrekte attığı 38 sayıyla NBA tarihinin rekorunu kırmıştı) Klay Thompson var. Sonra bir de ligin en iyi savunmacılarından biri olan Draymond Green var.”

Haberin Devamı

LeBron James, bu gerçeği son derece dürüst şekilde itiraf ederek takımının ne kadar zor bir durumda olduğunu herkese göstermiş oldu. Ancak tabii bir takımın liderinin seri devam ederken rakip takım hakkında böyle açıklamalar yapması da ne kadar doğru olduğuna dair tartışmalar da sosyal medyada çokça yapıldı.(EUROHOOPS)

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!