LeBron James, Lakers’ı seçme nedenini açıkladı!

Güncelleme Tarihi:

LeBron James, Lakers’ı seçme nedenini açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2018 10:28

Bu yazın en sansasyonel imzası şüphesiz ki LeBron James tarafından Lakers logolu kontrata atıldı.

Haberin Devamı

Cleveland Cavaliers‘la yollarını ayırmasının ardından peşinde birçok takımın olduğu LeBron James’in neden Los Angeles Lakers‘ı seçtiği de imzadan bu yana en çok merak edilen konuların başında geliyordu.

ESPN’den Rachel Nicols’a çok geniş kapsamlı bir röportaj veren LeBron, hakkında merak edilen ilk soruyu da yanıtlamış oldu.

Philadelphia 76ers ve Houston Rockets yerine Los Angeles Lakers‘ı seçmesini kendisi açısından ‘zoru sevme’ olarak açıklayan LeBron James, şu ifadeleri kullandı:

“Ben Simmons ve Joel Embiid veya Chris Paul ve James Harden ile birlikte oynama konularını uzun uzun düşündüm. Kariyerimin bu noktasında herkesin, Miami Heat döneminde olduğu gibi benim bir süper takıma katılacağımı düşündüğünü hissettim. Ama ben Miami’ye gitmeden önce yalnızca 35 galibiyet almışlardı. Lakers’ın galibiyet mağlubiyet durumuna bakabilirsiniz. Takımı uzun süredir olmadığı yerlere taşımanın zorluğunu seviyorum.”

Haberin Devamı

LeBron James, Miami Heat‘in ve Los Angeles Lakers’ın kendisinden önceki durumuna işaret ediyor ancak hafızası kendisine küçük bir oyun oynadı. LeBron gelmeden önce Miami Heat sezonu 47-35 ile tamamlamıştı ve play-off ilk turunda Boston Celtics‘e mağlup olmuştu. (Eurohoops)

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!