Kyrie: “New York Dedikodularıyla Sorunum Yok”

Güncelleme Tarihi:

Kyrie: “New York Dedikodularıyla Sorunum Yok”
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2018 10:17

Boston Celtics’ten serbest kaldığında New York Knicks’e gideceği konuşulan Kyrie Irving’in dedikodularla sıkıntısı yok. Onun medyayla derdi başka.

Haberin Devamı

Kyrie Irving’in Boston Celtics‘le olan sözleşmesinden serbest kalmasına daha bir yıl var. Ama New York Knicks‘e gitmeyi ciddi olarak düşündüğü dedikoduları şimdiden dolanmaya başladı.

Yeni çıkacak filmi Uncle Drew’la ilgili New York medyasına konuşan Irving’e tabii ki Knicks taraftarlarının kendisini memleketine getirmekle ilgili hevesi ve çıkan dedikodular soruldu.

Kyrie gelecek yaz NY’a gidebileceği dedikodularını reddetmediği gibi kendisi için sorun olmadığını New York Post‘a açıkladı:

“Sadece kurulan dengeleri duyunca bile daha çok zaman var. Ama şimdiden bu konudaki heves başladı. Ben dikkatimi ayırabildiğim ve gelecek sezonla ilgili odaklanmamı etkilemediği sürece çıkan dedikodularla bir sorunum yok.”

Irving ayrıca tam da bu dedikodular sebebiyle gelecek yıl söylediği her kelimeye dikkat edeceğini de söyledi:

Haberin Devamı

“O dönemi düşününce hala çok uzak geliyor. Böyle bir şeyin odak noktanı etkilemesine izin veremezsin. Dikkatin hep diğer alanlara kayabilir. NBA’in şu an geldiği noktada söylediğim tek kelime, tek cümle aslında söylemek istediğim şeyi bulmaya çalıştıkları bir bulmacaya dönüşebilir.”

Kyrie’nin tam da bu sözleri söylemeden önce Knicks dedikodularıyla sıkıntısının olmadığını söylemesi, kendisi ve çevresindeki medya için o bulmaca döneminin başladığını gösteriyor bile. (EUROHOOPS)

En popüler basketbol bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!