Kural hatası direkten döndü

Güncelleme Tarihi:

Kural hatası direkten döndü
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2018 00:06

Sahada iki top olduğu için maçı durdurup Larsson’a sarı kart gösteren Kardeşler, hata yapıp oyunu direkt vuruşla başlattı. Bu atışta top direkt kaleye gitseydi kural hatası olacaktı.

Haberin Devamı

Hakem Arda Kardeşler, maçta 2 tane çok önemli hata yaptı. Kardeşler, 63. dakikada sahada iki top olduğu için oyunu durdurdu ve Akhisarlı Larsson’a sarı kart gösterdi. Ardından da oyunu direkt vuruşla başlattı. Oyunun başlama şekli yanlıştı. Eğer ikinci top için durdurdu ise hakem atışıyla başlatması lazımdı. Larsson’a sarı kart göstermek amacıyla durdurdu ise (Ki, Larsson ikinci topa vurdu) endirekt vuruşla başlatması gerekirdi.

FERNANDAO’NUN DÜŞÜRÜLÜŞÜ PENALTI

Arda Kardeşler ikisini de yapmadı ve direkt vuruşla başlattı. Valbuena’nın kullandığı direkt vuruşta top doğrudan kaleye girmiş olsaydı, kural hatası olacaktı. Ama Valbuena orta yapmayı tercih edince ‘hakem’ hatası oldu. Kısacası Arda Kardeşler direkten döndü! Bu pozisyonun devamında Lopes, ceza alanında topa yükselen Fernandao’yu eliyle itti. Penaltı verilmeliydi ama hakem ‘devam’ dedi.

Haberin Devamı

Kural hatası direkten döndü
63. dakikada aktif alanda 2 top birden vardı.

Kural hatası direkten döndü
Larsson, sahadaki 2. topa vurdu.

Kural hatası direkten döndü
Hakem hata yapıp oyunu direkt vuruşla başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!