Kupasız şampiyon Antalyaspor

2017 Haziran ayından bu yana neredeyse bir sene geçti.Antalyaspor taraftarı hemen hemen her iki haftaya gündem yaratacak spesifik olaylarla karşılaştı. Ben bir spor yazarları olarak yazmaktan, çözüm üretmekten, gündemin bu denli yoğun olmasından yoruldum açıkçası.

Haberin Devamı

 

Alanyaspor maçını kazanmış kaybetmiş önemli değil Antalyaspor için. Bu yoğun yorucu ve büyük saha dışı problemlerin olduğu bir sezonu kayıpsız kapatmak. Yani kısa bir deyişle ligde kalmak bana göre çok çok büyük bir başarı.

Sezon başından beri ligde kalacağımız yönünde beyanlarda bulundum. Haklı çıktım.Yalnız bu kadar problemi aşarak bu denli sıkıntıdan stresten çıkarak ligde kalmak şampiyonlukla eş değer başarı bu sezon Antalyaspor için…

Uzun bir süre boyunca Hürriyet Spor Arena taraftarından projesi kapsamında Antalyaspor yazarlığı yapma fırsatı buldum. Böyle bir şansı tanıyan Hürriyet’e çok teşekkür ederim. Genel olarak yazılarımda futbolun içerisinde kalmayı futbolun doğrularını yazmaya özen gösterdim. Okurlarıma tüm Antalyaspor severlere takiplerinden dolayı teşekkür ederim.

Haberin Devamı

Kalbinde Antalyaspor Sevgisi Olan Herkese...

Yazarın Tüm Yazıları