Konya Ülkümspor futbolcuları zehirlendi

Güncelleme Tarihi:

Konya Ülkümspor futbolcuları zehirlendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2019 15:44

Türkiye U17 Şampiyonası’nda mücadele eden Konya Ülkümspor’un futbolcuları ve teknik heyeti, kaldıkları öğrenci yurdunda yedikleri yemekten zehirlendi. Hastanede tedavi altına alınan oyuncuların durumunun iyi olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Ülkemspor Kulübü Başkanı Ahmet Şen, Nevşehir’de Türkiye Şampiyonası grubu yapılmasının büyük bir hata olduğunu ve bunun cezasını çektiklerini öne sürerek “Aynı tarihlerde tekvando organizasyonu olduğu için koca şehirde otel bulamadık. Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay’ı arayıp durumu izah ettim. Kendisi bize bir yurt tahsis edilmesine yardımcı oldu ancak keşke olmasaymış. Oynadığımız ikinci maç sonrası yediğimiz yemekten zehirlendik. Tüm futbolcular etkilendi. Bunlar 17 yaşında futbolcular. Allah korusun daha kötü bir şey olsa ailelerine nasıl hesap verecektik?” dedi.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na tepki gösteren Şen, “Nevşehir’e grup maçları verilirken o tarihte başka organizasyon olduğu nasıl görmezden gelinir? Buraya gelmeden önce Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden araç tahsis edilmesi ricasında bulunduk ancak reddedildik. Anladık ki Konya kulüpleri sahipsizmiş” diye konuştu.

Haberin Devamı

Konya Ülkümspor futbolcuları zehirlendi

BAKMADAN GEÇME!