Konoplyanka Fenerbahçe'nin teklifine 'evet' dedi!

Güncelleme Tarihi:

Konoplyanka Fenerbahçenin teklifine evet dedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2019 12:50

Mirsad Türkcan’ın menajerliğini yaptığı Konoplyanka 3 yıllık teklifi kabul etti. Şimdi Schalke ile masaya oturulacak. Ciddi bir sorun çıkması beklenmiyor.

Haberin Devamı

Süper Lig'de önümüzdeki sezon şampiyonluk için iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Mirsad Türcan'ın menajerliğini yaptığı Ukraynalı sol açık Konoplyanka'nın Fenerbahçe'nin 3 yıllık teklifine 'evet' cevabını verdiği öğrenildi.

ŞİMDİ SIRADA SCHALKE VAR...

Bu gelişmenin ardından Konoplyanka Fenerbahçe'nin Alexsandar Kolarov ve Ljubomir Fejsa'dan sonra anlaşma sağladığı 3. isim oldu. Şimdi Schalke ile masaya oturulacak..

MALİYETİ 3-4 MİLYON CİVARINDA

Ancak kulübe yakın kaynaklar Schalke ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Ukraynalı futbolcu için bir sorun çıkmayacağını belirtiyorlar. Schalke'ye 3-4 milyon Euro arası bir ücret ödenecek.

İZLENDİ VE OLUMLU RAPOR VERİLDİ

Sağ ayaklı olmasına rağmen sol açık mevkinde oynayan Konoplyanka'nın son durumunu görmek için Ukrayna- Sırbistan maçına scout gönderilmiş ve iyi durumda olduğu gözlenmişti.

Haberin Devamı

Konoplyanka 82 kez Ukrayna Milli Takım forması giyerken bu maçlarda 21 kez fileleri sarstı. Bir kanat oyuncusu için ciddi bir rakam yakaladı.​

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!