Kocaman: İstanbul'a turu geçeceğiz

Güncelleme Tarihi:

Kocaman: İstanbula turu geçeceğiz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2017 23:28

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Vardar'a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından basın toplantısı düzenledi ve değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Makedonya'nın Vardar takımına 2-0 yenilen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman, İstanbul'daki rövanşta turu geçeceklerine inandığını söyledi.

Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, zorlu Trabzonspor karşılaşması öncesinde Makedonya deplasmanından avantajlı bir skorla dönmeyi hedeflediklerini ancak 2-0'lık yenilginin işlerini zorlaştırdığını vurgulayarak, "Turu İstanbul'a bıraktık. İstanbul'da turu geçeceğiz. Avrupa Ligi'ne devam etmek istiyoruz." dedi.

Maç boyunca doğru bir şekilde oynamaya çalıştıklarını belirten Kocaman, organize atağı olmayan bir rakibe 2-0 mağlup olmalarının, kendileri için iç acıtıcı bir durum olduğunu kaydetti.

Kocaman, bu yenilginin ardından zihinsel olarak ligdeki Trabzonspor maçına odaklanmak istediklerini ifade ederek, Vardar'ı gelecek hafta İstanbul'da, kendi seyircileri önünde elemek istediklerini bildirdi.
Mehmet Topal'ın stoper pozisyonunda oynamasına yönelik bir soruyu yanıtlayan Kocaman, mevcut kadroda tecrübeli oyuncuyu stoper rotasyonunda saymak zorunda olduğunu aktardı.

Haberin Devamı

Göztepe ve Vardar maçındaki bireysel hataları da değerlendiren Kocaman, bu tür hataların sezonda 5-6 kez olabileceğini ancak bu dönemde iki kez üst üste gerçekleştiğini vurguladı.

Kocaman ayrıca, futbolcuların saha yerleşim, açısından zamana ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

Bu arada, maçın ardından sarı-lacivertli bir taraftar, sahaya girerek Fenerbahçe yedek kulübesine gitti. Güvenlik görevlilerinin bu kişiyi engellemesine tepki gösteren Fenerbahçeli futbolcularla, görevliler arasında gerginlik yaşandı. Kaleci Volkan Demirel, taraftarı güvenlik görevlilerinden alarak, saha dışına götürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!