Kocaman reçete... 'Onu alırsak şampiyon oluruz!'

Güncelleme Tarihi:

Kocaman reçete... Onu alırsak şampiyon oluruz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2017 10:20

Yönetim, Aykut Kocaman'ın onay verdiği Gaitan için Atletico Madrid ile masaya oturuyor. Fenerbahçe, İspanyol kulübüne kiralama ücreti ile birlikte Arjantinli futbolcuya da aldığı yıllık ücretin yarısını ödemeyi planlıyor.

Haberin Devamı

 

Sezonun 2. yarısına sağ kanat ve sol bek transferi yaparak girmeyi planlayan Fenerbahçe'de gündeme gelen Arjantinli futbolcu Gaitan için teknik diretör Aykut Kocaman'dan onay geldiği bildirildi.

Kocaman'ın onayının ardından Fenerbahçe yönetimi harekete geçerek İspanyol kulübü ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Kocaman'ın, "Onu alırsak şampiyon oluruz" dediği öğrenildi.

ALDIĞI ÜCRETİN YARISI VERİLECEK
Fenerbahçe Gaitan'ı yarım ya da 1.5 sezon için kiralamak istiyor. Yarım sezonluk kiralanması durumunda Sarı-Lacivertli yönetim A.Madrid'e kiralama ücreti, Gaitan'a yıllık ücretinin yarısını verecek.

Kocaman reçete... Onu alırsak şampiyon oluruz

Haberin Devamı

SATIN ALMA OPSİYONU ZOR
Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonunu da almak istediği ancak bunun kolay olmadığı da gelen haberler arasında. Gaitan için görüşmenin birkaç gün içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

A.MADRİD SICAK BAKIYOR
Atletico Madrid'den ayrılmak isteyen Gaitan eski kulübü Boca Juniors'a gitmek istemiş ancak Atletico yönetimi Boca'nın ücretini karşılayamayacağı için buna izin vermemiş, F.Bahçe'yi işaret etmişti. (Sabah)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!