Kocaman emir! Şampiyonluk için...

Güncelleme Tarihi:

Kocaman emir Şampiyonluk için...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2017 08:44

Sivas galibiyetiyle moral kazanan futbolcularına, “Bir üst seviyeye geçmek için Antalya’yı yenmemiz şart” mesajını veren Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın, cezası biten Neto ile sakatlığı geçen Valbuena’yı ilk 11’de oynatması bekleniyor. Kocaman’ın, her ikisi de formda olan Soldado ile Janssen’den hangisini oynatacağı ise maç saatinde netleşecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Süper Lig’de bugün oynayacağı Antalyaspor maçına büyük önem veriyor. Sarı lacivertlilerin teknik direktörü Aykut Kocaman, oyuncularına bu karşılaşmanın ‘kader’ niteliği taşıdığını anlattı ve kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Geçen hafta Demir Grup Sivasspor’u 4-1 yenerek, 3 maçlık beraberlik serisine son veren oyuncularına Antalyaspor ile ilgili uyarılarda bulunan Kocaman, dünyaca ünlü Leonardo’nun çalıştırdığı Güney ekibinin son 2 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik aldığına dikkat çekti.

Yönetim tam kadro Antalya’da
Süper Lig’de bugüne dek 16 puan kaybettiklerini, dolayısıyla artık kredilerinin kalmadığını belirten Kocaman, “Bu maç bizim için sınav niteliğinde. Bir üst seviyeye geçmek için kazanmamız şart. Bu maçı kazanırsak ‘Şampiyonluk yarışında biz de varız’ diyebiliriz. Aksi taktirde işimiz kolay olmayacak” diye konuştu. Öte yandan Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyeleri, Antalya’daki karşılaşmayı tam kadro izleme kararı aldı. Cezalı olan başkan Aziz Yıldırım, karşılaşmayı Antalya’da otelde izleyecek.

Haberin Devamı

Kocaman’ın zor kararı
Fenerbahçe’de, tüm takımın iyi oynadığı Sivasspor maçı sonrası Aykut Kocaman’ı 3 zor karar bekliyor. Cezası biten Neto’nun dönüşü ile defansta Neustadter ve Skrtel’den birini yedek oturtacacak olan Kocaman, sakatlığı geçen Valbuena’nın ilk 11’e alıp, Aatıf’ı kulübeye gönderecek. Kocaman asıl zor kararı forvet için verecek. Her ikisi de çok formda olan Soldado ve Janssen’den birini tercih etmesi gereken Kocaman, büyük olasılıkla hafta içinde ayağındaki ağrılardan şikayet eden Janssen’in yedek soyunduracak.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!