Kocaelispor Gölcükspor maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Kocaelispor Gölcükspor maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2018 10:58

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı başladı. Türkiye Kupası 2. Tur maçında Kocaelispor kendi sahasında Gölcükspor'u ağırlayacak. İki takımında turu geçmek için mücadele edeceği müsabakaya kısa bir süre kala maça dair detaylar sporseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Kocaelispor Gölcükspor maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Haberin Devamı

Türkiye Kupası 2. tur maçı aynı zamanda bir kent derbisine de ev sahipliği yapacak. Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Kocaelispor ile Gölcükspor karşı karşıya gelecek. Aynı zamanda TFF 3'üncü Lig 3'üncü grupta birlikte mücadele eden iki körfez ekibi, bu kez Ziraat Türkiye Kupası maçı ile karşı karşıya gelecek. İşte, maça dair merak edilen tüm detaylar...

Ziraat Türkiye Kupası'nda ikinci tur heyecanı devam ediyor. Kocaelispor kendi sahasında Gölcükspor'u konuk edecek. 12 Eylül Çarşamba günü saat 19.00'da başlayacak müsabaka A Spor'dan naklen canlı yayınlanacak.

Bir zamanlar Süper Lig'de mücadele eden Kocaelispor şimdilerde, 3. Lig 3. Grup'ta maçlarına devam ediyor. Galip Gündoğdu'nun teknik adamlığını yaptığı takım, lige iyi bir başlangıç yaptı ve şu ana kadar ikide iki yaparak 6 puan topladı.

Haberin Devamı

Kayhan Çubuklu idaresindeki Gölcükspor ise ligdeki iki maçını da kaybederek henüz puanla tanışamadı.

BAKMADAN GEÇME!