Klay ve Steph’e Meydan Okudu

Güncelleme Tarihi:

Klay ve Steph’e Meydan Okudu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2018 11:04

2018 sınıfının çaylakları hem potansiyelli hem de çok özgüvenli. Henüz NBA’e gelmeden ligin büyük yıldızlarıyla kendini karşılaştıranların üstüne bir de meydan okuyan çıktı: Hem de Curry ve Thompson’a!

Haberin Devamı

Trae Young, NBA için gereken bazı becerilerden gözlemcilere ve yöneticilere mahrum olabilir ama özgüveni kesinlikle az değil.

Oklahoma Sooners’ın yıldızı Dan Patrick Show adlı bir radyo programında ligin en iyi iki şutörü Stephen Curry ve Klay Thompson karşısında nasıl bir iş çıkaracağı sorusuna şu yanıtı verdi:

“Tam bir savaş olurdu ama bence kazanarak çıkardım. Steph ve Klay gibi oyunculara çok saygı duyuyorum. Basketbollarına saygı duyuyorum. Ama kendime de kesinlikle çok güveniyorum.”

Young, NBA standartlarına göre kısa boyu ve çelimsiz fiziğiyle 2009 NBA Draft’ında lige gelen Curry’nin gençliğine benzetiliyor. Üniversitedeki tek yılında 27.4 sayı ve 8.7 asist ortalamalarıyla Amerika’ya iki konuda da liderlik eden Young kolay top kayıpları konusunda aşama kaydedip kaydedemeyeceği NBA’deki kaderini derinden etkileyecek.

Haberin Devamı

%36’lık üçlük yüzdesiyle üniversitedeki isabet oranında sırasıyla %39 ve %40’ı bulan Steph ve Klay’in arkasında kalan genç ismin ilk 10’da seçilmesi bekleniyor ama bazı otoriteler de onu 14. sıraya kadar indiriyor. (EUROHOOPS)

En popüler basketbol bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!