Kır zincirlerini! Kadıköy'de Giuliano fırtınası...

Güncelleme Tarihi:

Kır zincirlerini Kadıköyde Giuliano fırtınası...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2017 10:27

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 4-2'lik skorla geçti ve zirve yarışında önemli bir zafer elde etti. Sarı lacivertlilerde Giuliano, oynadığı futbolla özlenen 10 numara hasretini dindirdi.

Haberin Devamı

Ülker Stadyumu'ndaki maça hızlı başlayan ev sahibi Fenerbahçe, güzel oyununu 26. dakikada Neustadter ile bulduğu golle süsledi. Mücadelenin ilk yarısı bu skorla bitecek derken Kasımpaşa, 45+1. dakikada Mensah'ın frikik golüyle skora dengeyi getirdi. İkinci yarı ise ilk yarıdaki hareketli oyununun üzerine koyan Fenerbahçe'de Giuliano dümene geçti. 49 ve 62'de attığı gollerle ve iyi oyunuyla tribünleri dolduran taraftarları mest eden Brezilyalı, farkı 3-1'e getirdi. 81. dakikada ise oyuna sonradan dahil olan Valbuena skoru 4-1 yaptı. 82. dakikada Murillo maçın skorunu tayin etti ve Fenerbahçe, Kasımpaşa 4-2 mağlup etti.

Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 26 yaparak averajla 3. sıraya yükseldi. Kasımpaşa ise 18 puanda kaldı.

Kır zincirlerini Kadıköyde Giuliano fırtınası...

Haberin Devamı

MAÇIN GOL DAKİKALARI:
26. dakikada Fenerbahçe'nin golü geldi. Sağ taraftan İsmail Köybaşı'nın kullandığı köşe vuruşunda, ön direkte bulunan Alper Potuk, meşin yuvarlağı arka bölüme aşırttı. Arka direkte altıpas içinde uygun durumda bulunan Neustaedter'in kafa vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Ramazan Köse'nin müdahalesine rağmen filelerle buluştu: 1-0
45+1. dakikada Kasımpaşa beraberlik golünü buldu. Ceza sahası dışından kazanılan serbest atışta, Mensah'ın vuruşunda barajdaki De Souza'ya çarpan top, kaleci Volkan Demirel'i yanıltarak filelerle buluştu: 1-1
48. dakikada Fenerbahçe yeniden öne geçti. Sağ kanattan Şener Özbayraklı'nın ortasında Giuliano, meşin yuvarlağı ceza sahasında uygun durumda bulunan Dirar'a aktardı. Faslı futbolcunun pasıyla altıpas çizgisinin önünde bir kez daha topla buluşan Giuliano, şık bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-1
62. dakikada Fenerbahçe farkı 2'ye çıkardı. Sağ kanattan hızlı kullanılan taç atışı sonrasında topla hareketlenen Şener Özbayraklı'nın ortasında altıpas önündeki Giuliano, gelişine düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere yolladı: 3-1
81. dakikada Fenerbahçe, skoru 4-1'e getirdi. Sağ kanattan topla hareketlenen Dirar, rakibinden sıyrıldıktan sonra topu ceza sahasında uygun durumda bulunan Valbuena'ya çıkardı. Fransız futbolcunun yerden plasesinde, meşin yuvarlak filelere gitti.
82. dakikada Kasımpaşa ikinci golünü buldu. Orta sahadan aldığı topla hareketlenen ve rakiplerinden sıyrılarak ceza sahasına giren Mensah, meşin yuvarlağı Murillo'ya aktardı. Bu oyuncu, kontrol ettiği topu kaleci Volkan Demirel'in üzerinden aşırtarak filelere yolladı: 4-2

Haberin Devamı

Hoca Valbuena ile Giuliano'yu beraber oynatmam diyor. Aykut Kocaman fizikle oynamak ve yenmek istiyorum diyor. Daha form tutacaktır Fenerbahçe. Bursaspor maçı zor bir deplasman. Kimse kötü oynadı diyemem.Hoca Valbuena ile Giuliano'yu beraber oynatmam diyor. Aykut Kocaman fizikle oynamak ve yenmek istiyorum diyor. Daha form tutacaktır Fenerbahçe. Bursaspor maçı zor bir deplasman. Kimse kötü oynadı diyemem.

NOTLAR:

AS VE YEDEK TÜM TAKIM TRİBÜNE GİTTİ
F.Bahçe, maç öncesi ısınmak için sahaya sarı lacivertli taraftarların yoğun sevgi gösterileri eşliğinde çıktı. Sarı lacivertli taraftarlar takımı tribüne çağırırken, as ve yedek tüm takım halinde futbolcular tribünlere giderek taraftarları selamladı.

TRİBÜNLER MAÇ ÖNCESİ VAN PERSİE’Yİ YUHALADI
Okul açık tribününde yer alan sarı lacivertli taraftarlar maç öncesi Van Persie’yi tribüne çağırdı. Tribünleri selamlamak için okul açık tribüne yönelen Van Persie’ye sarı lacivertli taraftarlar büyük tepki gösterdi ve tecrübeli golcü taraftarların büyük bölümü tarafından protesto edildi.

Haberin Devamı

TRİBÜNE İLK ÇAĞRILAN OZAN TUFAN OLDU
Fenerbahçe taraftarı, Ozan Tufan'a büyük destek verdi. Genç oyuncu tribüne çağrılan ilk isim oldu. Sarı lacivertli taraftarlar genç futbolcuya yoğun sevgi gösterilerinde bulundu.

KADIKÖY DOLDU
Fenerbahçe taraftarları, Kasımpaşa maçına yoğun ilgi gösterdi. Kale arkası tribünleri tamamen dolarken, 40 bine yakın Fenerbahçe taraftarları takımlarına destek verdi. Taraftarlar maç boyunca coşkuyla takımlarını destekledi.

Kır zincirlerini Kadıköyde Giuliano fırtınası...

DEFANS DÖRTLÜSÜ DEĞİŞMEDİ, ISLA İLE NETO YEDEK SOYUNDU
Teknik direktör Aykut Kocaman ligde son iki maçta görev verdiği defans dörtlüsünü değiştirmedi. Şener, Neustadter-Skrtel ve İsmail Köybaşı defans dörtlüsünün performansından memnun olan Kocaman Kasımpaşa karşısında da bu dörtüye görev verdi. Sakatlığı geçen Şilili sağ bek Isla ile Portekizli stoper Neto yedekler arasında oturdu.

Haberin Devamı

AATIF’TAN VAZGEÇMEDİ, VALBUENA YEDEK SOYUNDU
F.Bahçe’nin Fransız yıldızı Mathieu Valbuena Kasımpaşa karşısında yedek soyundu Teknik direktör Aykut Kocaman Sivasspor ve Antalyaspor maçlarında ilk 11’de görev verdiği Aatıf’tan vazgeçmedi, Faslı oyuncuya Kasımpaşa karşısında da ilk 11’de şans tanıdı. Kocaman sakatlığını tamamen atlatan ve fizik kondisyon yönünden eksiği olmayan Valbuena’yı ise yedek soyundurdu.
Kocaman geçen hafta oynanan Antalyaspor maçının ilk 11'inden sadece bir değişiklik yaptı. Cezalı Janssen'in yerine Alper Potuk ilk 11'de şans buldu.

Kır zincirlerini Kadıköyde Giuliano fırtınası...

VAN PERSİE 101 GÜN SONRA KADRODA
Teknik direktör Aykut Kocaman, uzun süren sakatlığının ardından sahalara dönen Van Persie’yi fizik kondisyon olarak beklenen seviyede olmadığı için yedek soyundurdu. Van Persie 101 gün sonra kadroda yer alırken, tecrübeli golcü en sonra 24 Ağustos’ta Avrupa Ligi”nde Kadıköy’deki Vardar maçında forma giymişti. O günden bu yana formasından uzak olan Van Persie Kasımpaşa mücadelesiyle yeniden formasına kavuştu. Ligde ise en son 20 Ağustos’ta oynanan Kadıköy/de Trabzonspor maçında forma giyen Van Persie daha sonra oynanan 11 lig maçında sakatlığı nedeniyle kadro dışında kalmıştı.

Haberin Devamı

FORVET ALPER POTUK
Forvet oyuncuları Soldado ile Fernandao’nun sakat, Janssen’in ise cezalı olması nedeniyle Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman oyun sisteminde değişikliğe gitmek zorunda kaldı. Kocaman, forvet mevkiinde Alper Potuk’u görevlendirirken, forvet arkasında ise Brezilyalı oyuncu Giuliano görev yaptı.

Kır zincirlerini Kadıköyde Giuliano fırtınası...

BAKMADAN GEÇME!