Kimseye kulak asma beraberiz Igor

Güncelleme Tarihi:

Kimseye kulak asma beraberiz Igor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2017 23:28

DURSUN ÖZBEK, AKHiSAR MAÇINDA KIRMIZI KART GÖREN GOMiS iLE UZUN SÜRE BAŞ BAŞA SOHBET ETTi

Haberin Devamı

Yemekte buluştuğu futbolcularla tek tek ilgilenen Özbek, eleştiri tahtasından inmeyen teknik direktör Igor Tudor’a özel ilgi gösterdi. Başkan, “Hiçbir şeye kulak asma. Beraberiz. Beklentimiz yüksek. Takımı şampiyon yapacağına inanıyoruz” dedi.

G.SARAY Kulübü Başkanı Dursun Özbek, takım ve teknik heyete Yeşilköy’de bir balıkçıda dün bir moral yemeği verdi. Sportif direktör Cenk Ergün’ün de yer aldığı yemekte başkan, hedef tahtasından bir türlü inmeyen tenik direktör Igor Tudor’a destek vererek, “Hiçbir şeye kulak asma. Beraberiz. Beklentilerimiz yüksek. Bu takımı da şampiyonluğa ulaştıracağına inanıyoruz. Sen sadece Galatasaray’a konsantre ol” dedi.

‘MAYIS’I ZİRVEDE BİTİRELİM’

- Futbolcularla da tek tek ilgilenen Başkan Özbek, Teleset Mobilya Akhisar Belediyespor maçında sakatlanan Mariano’ya durumunu sorarken, Bafetimbi Gomis ile uzun süre sohbet etti. Başkan, son haftalarda hatalı goller yiyen kaleci Fernando Muslera’ya da, “Sana güveniyoruz, moralini bozma” şeklinde konuştu.
Yemekte tüm takıma yönelik de bir konuşma yapan Başkan Özbek, “Malatyaspor’u da yenip galibiyet yolumuza devam edelim. Kalan 2 maçımızı da kazanalım ve ilk devreyi zirvede bitirelim. Ocak ayında da Mayıs sonunda da Galatasaray layık olduğu yerde, zirvede olsun. Bunu yapacağınıza ve başaracağınıza inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

 ‘ARDA İLE GÖRÜŞMEDİK’

- G.saray Başkanı Dursun Özbek, yemekten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başkan, transferi için Arda Turan ile görüşüldüğü iddialarını yanıtlayarak şunları söyledi: “Böyle bir görüşme olmadı. Transfer çalışmalarımız var. Ocak ayında kadromuzu güçlendirmek istiyoruz.” Bu arada Özbek, takımın dün sabahki idmanını da izledi.

Kimseye kulak asma beraberiz Igor

- Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Yeşilköy’de bir balıkçıda verdiği yemekte teknik direktör Igor Tudor ile yan yana oturdu. Özbek, daha sonra futbolcuların da yanlarına giderek sohbet etti. Özbek ardından mekân sahibiyle gazetecilere poz verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!