Kendi kuyusunu kazıyor! Tudor...

Güncelleme Tarihi:

Kendi kuyusunu kazıyor Tudor...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2017 17:36

Hürriyet Gazetesi Galatasaray muhabiri ve Spor Arena yorumcusu Ali Naci Küçük, Yeni Malatyaspor-Galatasaray maçının ilk yarısını değerlendirdi.

Haberin Devamı

İşte, Ali Naci Küçük'ün maçın ilk yarısıyla ilgili görüşleri.

- Galatasaray ilk yarıyı yine mağlup kapattı ve kötü oynuyor. Neden?
- Tudor kendi kuyusunu kendi kazıyor! Tudor bu üçlü sevdası yüzünden kendi başını yiyecek! Sağda Yasin, solda Linnes ile üçlü oynamak ne kadar doğru tartışılır! İstatistik aslında söylüyor...İlk 45 dakikada Galatasaray rakip kaleye 2 isabetsiz şut çekebildi!
Gomis bir kez topla buluşamadı! E, o zaman ne anladık 6 kişi ile hücum etmekten. Galatasaray'ın iyi oynadığı ve sonuç aldığı 4'lü defans sisteminden neden vazgeçti Tudor, kimse anlamadı. Galatasaray'ın ilk yarıda belli bir oyun şablonu da yoktu!

- Sahada seni en çok ne şaşırttı?
Galatasaray ilk yarıda çok kötü oynadı! Gol zaten 'geliyorum' diyordu ve geldi! Tudor'un oynattığı riskli oyun sistemi nedeniyle Malatya bir ara sağlı sollu geldi. Tudor'un ikinci yarıda bu gereksiz inadından vazgeçmesi gerekli., Yoksa bana göre Galatasaray'da başkan Özbek'in de sabrı taşacak ve Tudor'dan vazgeçecek! Zaten şu kadro nasıl oynamamalı deseniz bence bir çok kişi bu ne olduğu belli olmayan taktikle der!

Haberin Devamı

- Bu maçı da geri döndürebilir mi Galatasaray?
Şimdi Galatasaray geçen hafta olduğu gibi 2-0'dan maçı çevirebilir mi? Bu sistem ve taktikle 2-0 önde olsa dahi kazanır diyemem!
Galatasaray'da milyonlarca eurolar alan bir de iki oyuncu var ki, biri Belhanda diğeri Feghouli. Ne oynadıkları, ne kattıkları, ne yaptıkları koca bir soru işareti. Sorumluluk sıfır.

BAKMADAN GEÇME!