Kemer Country'de golf şöleni

Güncelleme Tarihi:

Kemer Countryde golf şöleni
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2019 08:00

Erdoğan Demirören Golf Turnuvası, dün başladı. Demirören Holding Kurucusu Erdoğan Demirören anısına Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen turnuvada ilk gün 55 yetişkin ve 25 junior’ın katılımıyla başladı.

Haberin Devamı

Kemer Golf and Country Club Kadınlar Kaptanı didem aras, “Erdoğan Bey’in adına olan bir turnuvada oynamak ve buraya çok emek vermiş olması hepimizi mutlu ediyor. Burası çok güzel bir kulüp” dedi. Kulüp üyesi Can Gürdenli ise “Turnuva  şu anda çok kalabalık gözüküyor. Bazen topa vuracak yer bulamıyoruz, bu anlamda da turnuvada yer almak önemli bir şey” dedi. Milli Takım oyuncusu Berke Özyiğit junior’lara yer verilmesinin önemli olduğunu belirterek, “Türkiye’de golfe yeterince önem gösterilmiyor. Bu turnuva golfe destek veriyor” 11 yaşındaki kulüp üyesi demir Bayram da heyecanlı olduğunu belirterek, “Çok önemli ve anma için çok güzel bir turnuva” dedi. Cemiyet, iş ve spor dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı turnuva yarın 17.00’deki ödül töreniyle son bulacak.

Haberin Devamı

TURNUVAYA 55 YETİŞKiN KATILDI

Erdoğan Demirören Golf Turnuvası’nda dün 55 yetişkin sahaya çıktı. Turnuva bugün de yapılacak mücadelelerle devam edecek ve yarınki ödül töreniyle sona erecek

BAKMADAN GEÇME!