Kayserispor’dan taraftarlarına klipli çağrı!

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor’dan taraftarlarına klipli çağrı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 09:33

Kayserisporyönetimi, pazartesi günüoynanacak Kayserispor- Medikal Başakşehir karşılaşması için taraftarına klipli, atkı ve bere hediyeli ”Tribünlieri doldurun” çağrısı yaptı. Sarı kırmızılı futbolcular hazırlanan kliple tribünlere 30 bin taraftarı davet etti.

Haberin Devamı

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahir Nursaçan, sarı kırmızılıkulübe Kayserispor- MedikalBaşakşehir maçında futbolseverlere dağıtılmak üzere 10 bin atkı ve bere armağan etti.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, sarı kırmızılı ekibin bu sezon 12 maçta 6 galibiyet,4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 22 puan toplayarak lig 4’üncüsü durumunda olduğuna dikkat çekti. Bedir, ” Rakip takımın kadro kalitesi, istikrarı ve aldığı başarılı sonuçlar herkes tarafından biliniyor vetakdir ediliyor. Bununlabirlikte, bu sezon özellikle kendi sahamızda25-30 bin taraftarımızlabütünleşenKayserispor’unneler yapabileceğini de, başta yönetim, teknik heyet ve futbolcularımızlaberaber büyük taraftarımız bilmekte ve bu mücadeleden de zaferle çıkacağına inanmaktadır. Masada yönetim, sahada takım, tribünde ise muhteşem taraftarımızla Kayserispor, kendilerine dua ve moral desteğini esirgemeyen şehri yönetenler ve değerli hemşehrilerimizin de katkıları sonucupazartesimaç bitiminde şehrimizde bir bayram havası yaşayacağımıza inanıyoruz. Herkes inansın. Zafer, inananlarındır.” dedi.

OSB YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Organize Sanayi Bölgesiyönetimi ve başkanına teşekkür eden Kayserispor başkanı Erol Bedir, sözlerini şöyle sürdürdü:

” Bu inanç ve kazanma azmiyle çıkacağımız Başakşehir maçına şehrimizden büyük ilgi bulunmakta olup, her kişi veya kuruluş bu başarı için katkı vermeye çalışmaktadır. Bu amaçla Kayseri Organize Sanayi Bölge başkanlığımız, havaların da biraz soğuk olabileceğini hesap ederek10.000 adet boyunluk ve bereyaptırmış olup, Başakşehir maçına gelecek (localar ve protokol hariç )ilk 10 bin taraftarımıza statta dağıtılacaktır. Bu vesile ile Kayseri Organize Sanayi Bölge başkanı ve yönetimine teşekkür ediyoruz.Bu ve benzeri desteklerin maddi boyutundan ziyade, sahiplenme, aidiyet hissetme, bizlerle birlikte taraftar ve takımı motive etme fonksiyonu daha ön planda olup, diğer kişi ve kurumları da bu tipdesteklere davet ediyoruz. Bu vesile ile, bütün hemşerilerimizi ve şehrin tüm dinamiklerini pazartesi akşamı maça davet ediyoruz. Taraftarımızın 90 dakika boyunca sürecek olanküfürsüz ve hakaret içermeyen desteği ile Başakşehir’i yeneceğimize ve Türkiye gündemine oturacağımıza inancımız tamdır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!