Kayserispor'da Mesut Bakkal dönemi resmen başladı

Güncelleme Tarihi:

Kayserisporda Mesut Bakkal dönemi resmen başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2017 15:27

Kayserispor'da Sergen Yalçın'in istifa etmesinin ardından, teknik direktörlüğe getirilen Mesut Bakkal, sözleşme imzaladıktan sonra, "Kalan 6 maçımızın 4'ünü içerde 2’sini deplasmanda oynayacağız. Kayserispor’a ligde kalacağına inandığım için geldim. Şimdi söz değil, iş zamanı" dedi.

Haberin Devamı

Kayserispor Kulübünde düzenlenen imza törenine Başkan Erol Bedir, sarı kırmızılı yöneticiler ve Genel menajer Reşat Çağan katıldı. Mukavele öncesi bir açıklama yapan Kayserispor başkanı Erol Bedir şunları söyledi:

"Panikte değiliz. Gençlerbirliği maçı öncesi Sergen Yalçın, 2 oyuncuyu kadro dışı bırakma kararını bize iletti. Bizde, bunu pazartesi günü değerlendirelim dedik. Gençlerbirliği maçı sonrası, Kayserispor’u çok sevdiğini, yararlı olamayacağını söyleyerek ayrıldı. Yönetim kurulu olarak Mesut Bakkal ile anlaştık. Şu anda  ligin tehlikeli bölgesindeki en şanslı takım biziz. 

Son 6 haftada kredimizi azalttık. 6 maçın 4'ünü kendi sahamızda oynayacağız. Fikstür avantajımız var. Alttaki takımlarla aramızdaki ikili avantajımız daha iyi. Her çıkışın bir inişi olacağını biliyorduk. Toplama bir takımımız. Gerçek kapasitemizin üzerine çıkınca beklentiler arttı.  Biz göreve gelince gücümüzün üstende bir ödeme yaparak, oyuncuların alacaklarının yüzde 65’ini ödedik. 25 günlük bir gecikmenin ardından bu rakam yüzde 80’e çıkacak ve 31 Mayıs’a kadar bizden kimsenin alacağı kalmayacak."
Başkan Erol Bedir, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Parasal ödemeler nedeniyle bir performans düşüklüğü yok. Kiralık oyuncular sezon sonunda gideceği için oynamıyor yakıştırmasının aslı astarı yok. Sözleşmesi biten oyuncular sakatlanmamak için kendini oyuna vermiyor söylentileri de asılsız. Transfer teklifleri kafalarını karıştırmadı. Asıl neden birkaç oyuncunun form düşüklüğü göstermesinden kaynaklandı. Zira,  biz toplama bir takımız. Sezon başı çalışması ve kamp yapamadık. Bu futbolcu grubu bizi ligde tutacak, buna tüm kalbimle inanıyorum."

İNANDIĞIM İÇİN GELDİM
Kayserispor’daki futbolcu  grubunu yakından tanıdığını söyleyen yeni teknik adam Mesut Bakkal ise, Kayserispor’a inandığı ve oyunculara güvendiği için geldiğini söyledi. Bakkal, "Beni aradıklarında 15 dakika görüştüm ve ortak bir noktada buluştuğum için buraya geldim. Kayserispor şanssız bir dönem geçirdi. Kaliteli bir oyuncu grubuna sahip. İçerdeki 4 maçı ve deplasmandaki 2 maçı kazınıp, sezonu süper ligde kalarak, kapatacağız. Şimdi konuşma değil, iş zamanıdır" dedi. Bakkal, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıkları için antrenmana çıkıp, oyuncularıyla tanıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!