Kartal böyle havalandı! İşte o sır...

Güncelleme Tarihi:

Kartal böyle havalandı İşte o sır...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 09:46

Olaylı Lyon maçı sonrası UEFA, Beşiktaş'ın önüne iki seçenek koydu: "3 maç seyircisiz mi oynamak istersiniz, yoksa 2 yıl denetim mi verelim?" "İçerdeki maçlarda taraftarsız olmaz" düşüncesiyle hareket eden siyah-beyazlı yönetimin bu hamlesi, takımı Şampiyonlar Ligi'nde tarihi bir başarıya götürdü.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın geçen sezon Avrupa Ligi'nde Lyon ile deplasmanda oynadığı maçta çıkan taraftar olayları nedeniyle aldığı ceza ile ilgili yeni bir gerçek ortaya çıktı.

Benzer olayların 2 yıl içinde tekrarlanması halinde 1 yıl Avrupa'dan men edilecek olan siyah-beyazlı kulübe, bu ceza verilmeden önce UEFA'dan bir teklif sunulduğu ortaya çıktı.

Olaylı maç sonrası yapılan görüşmelerde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na UEFA yetkilileri, "3 maç seyircisiz mi oynamak istersiniz, yoksa 2 yıl denetim mi almayı tercih edersiniz?" diye sordu.

İKİSİNİ DE İSTEMEYİZ...
Önce, "İkisini de istemeyiz. Bu ceza haksız" diyen yönetim sonra, "İçerde 3 maç seyircisiz oynamak demek başarısızlık demek" diyerek denetimi tercih etti. Devam eden süreçte tribün için uyarılar yapan ve deplasmana taraftar götürmeyen Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkarken, yönetimin de ne kadar doğru bir hamle yaptığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

MAÇ 45 DAKİKA GEÇ BAŞLADI
13 Nisan 2017'de deplasmandaki Lyon-Beşiktaş maçı öncesi taraftarlar arasında kavga çıkmış ve karşılaşma 45 dakika geç başlamıştı. (Sabah)

 

Süper Lig'de 14. haftaya damga vuran açıklamalar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!