Kaptanı kulübeye gönderen Kartal!

Güncelleme Tarihi:

Kaptanı kulübeye gönderen Kartal
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 21:46

Tolgay Arslan, bu sezona dek arkasında yedek beklediği kaptan Oğuzhan’dan formayı kapıp ilk 11’in değişmez ismi oldu. Tecrübeli oyuncu özellikle Şampiyonlar Ligi’nde sergilediği performansla parmak ısırttı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ta son haftalarda bir futbolcu, oynadığı futbolla sessiz ve derinden gidiyor. O oyuncu Tolgay Arslan... Ve kimse pek farkında değil ama Tolgay, yüksek performansıyla siyah beyazlıların kaptanı ve milli takımın son dönem değişmez ismi Oğuzhan Özyakup’u kulübeye gönderdi. 27 yaşındaki futbolcu Beşiktaş’a geldiği günden bu yana en istikrarlı dönemine de imza atıyor. 2014-15 sezonun ikinci devresinde siyah beyazlı takıma transfer olan Tolgay Arslan, bu sezon 17 maçın 11’inde ilk 11’de sahaya çıktı.

AĞIR SAKATLIK BİLE ONU DURDURAMADI

16 Temmuz 2015’te sezon öncesi kampta ağır bir sakatlık geçiren Tolgay, 2 Şubat 2016’ya kadar sahalardan uzak kaldı. Sonrasında oynadığı maçlarda iyi perforsans ortaya koyduğu halde gerek Atiba ve gerekse de Oğuzhan’ın iyi durumda olması onun bir türlü ‘esas adam’ olmasını sağlayamadı. Ve adı her her transfer döneminde “Mutsuz, ayrılmayı düşünüyor” başlıklarıyla medyada yer aldı. Ancak o bu tartışmaların içine hiç girmedi ve sadece futbola odaklandı. Bunun da semeresini bu sezon almaya başladı.

Haberin Devamı

AVRUPA’DA BİR BAŞKA OYNUYOR

Savunma göbeğine kadar gelerek topu alıp oyunu kuran Tolgay, uzun toplarla kanatları beslerken, dikine oyun tarzıyla Şenol Güneş’in en etkili silahı haline geldi. Şampiyonlar Ligi’nde Monaco ve Porto maçları, performansta zirve yaptığı maçlar oldu. Bu anlamda Oğuzhan’dan da daha fazla öne çıktı. Zira Beşiktaş’ın en yüksek değer biçilen isimlerinden olan kaptan Oğuzhan, Şampiyonlar Ligi’nde beklentilerin altında kaldı. Beşiktaş, Oğuzhan’ı satarsa gözü arkada kalmayacak çünkü Tolgay Arslan var...

 

GUARDIOLA’NIN BARCELONA YILLARINDAN EN İYİ 5 GOLÜ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!