Kaptandan büyük fedakarlık

Güncelleme Tarihi:

Kaptandan büyük fedakarlık
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2019 08:00

Riske rağmen Milli Takım’ı yalnız bırakmayan Emre Belözoğlu, “Eğer bu maçta oynamazsam, ilerisi yok ki” diyerek, teknik direktör Şenol Güneş’ten forma istedi.

Haberin Devamı

Sakatlığı nedeniyle hafta boyunca tedavi gören Milli Takım’ın önemli isimlerinden Emre Belözoğlu, dünkü karşılaşmada ilk 11’de görev aldı. A Milli Takım ile iki idmana çıkan Emre Belözoğlu’nun yüksek tempoda geçmesi beklenen Arnavutluk maçında görev alması halinde durumunun risk içerdiğinde dikkat çeken Milli Takım Sağlık kurulu ‘İğne ile oynaması halinde sorun yaşayabilir’ raporu verdi. Emre ise Teknik Direktör Şenol Güneş ile görüşerek “Eğer ben eğer bu maçta oynamazsam ilerisi yok ki” diyerek forma giymek istediğini iletti.

Gözyaşlarına hakim olamadı

Ay Yıldızlı forma ile 101. maçına çıkan kaptan Emre Belözoğlu’na karşılaşma öncesinde plaket verildi. Kızı Zeynep Neda ile seremoniye çıkan Emre Belözoğlu’na, üzerinde ‘100’ yazılı A Milli Takım forması ile plaket Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile TFF Başkanı Nihat Özdemir tarafından verildi. Kadıköy’de tüm tribünlerin ‘ Emre’ tezahüratı sonrasında tecrübeli oyuncu gözyaşlarına hakim olamadı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı’na A Milli Takım forması ile geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!