Kalmasını Sağlayabilecek Tek Şey Ailesi!

Güncelleme Tarihi:

Kalmasını Sağlayabilecek Tek Şey Ailesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2018 10:43

NBA kulislerinden gelen bilgilere göre LeBron James, Cleveland Cavaliers’dan ayrılmaya çoktan hazır. Fakat hala fikrini değiştirebilecek bir faktör var.

Haberin Devamı

Bütün işaretler LeBron James’in Cleveland Cavaliers‘dan 2018 yazında ikinci kez ayrılacağını söylüyor.

New York Times‘ın James’e ve gelecek planlarına oldukça yakın kaynaklarına dayandırdığı haberine göre de LeBron’un Cavs‘le ikinci dönemini sürdürmesi ve takım değiştirme fırsatını kullanmamasının sağlayabilecek tek güç ailesi.

Habere göre sadece aile üyelerinden gelecek bir “Cleveland’da kalalım” isteği James’i memleketinde kalmaya ikna edebilir.

James’in Cavs’le şimdiki sözleşmesinin oyuncu opsiyonlu son yılından çıkmasına kesin gözle bakılırken imzasını kapmak için favori görülen bir yok.

Kral’ın Cavaliers, Philadelphia 76ers, Houston Rockets, Los Angeles Lakers, Boston Celtics‘le görüşmesi bekleniyor. Golden State Warriors‘ın da olası görüşme adaylarından biri olması beklense de şu an kadrodaki dört yıldıza maaş bütçesinde yer bulması gereken ekibin bu konuda çok hevesli olacağı düşünülmüyor.

Haberin Devamı

Her ihtimalde James’in 34. doğum günü yaklaşırken kariyerinin son transfer seçimini aklında tek bir hedefle yapması bekleniyor. Daha çok şampiyonluk yüzüğü.(EUROHOOPS)

En popüler basketbol bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!