Kadıköy'e yıldız yağmuru! 3 bomba daha... | Son dakika transfer haberleri...

Güncelleme Tarihi:

Kadıköye yıldız yağmuru 3 bomba daha... | Son dakika transfer haberleri...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2019 11:06

Fenerbahçe’de müthiş transfer operasyonu için düğmeye basıldı. Transfer gündeminin ilk sırasında Aleksandar Kolarov, Ljubomir Fejsa ve Yevhen Konoplyanka bulunuyor.

Haberin Devamı

Ramadani, Ali Koç ve Damien Comolli ile görüşerek, son pürüzleri giderdi. Ünlü menacer ayrıca Eljif Elmas’ı temsil ediyor. Ramadani, genç yıldızla birlikte Napoli’ye geçerek bu transferi de bitirecek. İşte gelmesi beklenen 3 oyuncudaki son gelişmeler...

Ramadani ikna etti
Yevhen Konoplyanka, Bundesliga’dan teklif beklediği için Fenerbahçe’nin teklifini askıya almıştı. Ancak Fali Ramadani, oyuncusu ile görüşerek Sarı-Lacivertliler’e ‘evet’ demesi konusunda ikna etti. Ünlü menacer, yönetimle yaptığı görüşmede bu bilgiyi paylaştı ve Fenerbahçe’nin istediği zaman bu transferi bitirebileceği müjdesini verdi.

Artık gözler Sarı-Lacivertliler’de olacak.

Roma çark etti
İtalyan ekibi, Fenerbahçe ile Kolarov anlaşmasına rağmen işi yokuşa sürüyordu. Ancak Sırp futbolcunun Sarı- Lacivertliler’e gelme konusundaki inadı, Roma’nın inadını kırdı. Sarı-Kırmızılılar, sol beke Spinazzola’yı aldıktan sonra Fenerbahçe’nin 3 milyon Euro’luk teklifini kabul etti. Ramadani, Ali Koç ile yaptığı son görüşmenin ardından İtalya’ya gittiğinde bu transferi sonlandıracak.

Haberin Devamı

Fejsa haber bekliyor
Ljubomir Fejsa, Fenerbahçe’nin prensip anlaşmasına vardığı ilk isimdi. Ancak transfer resmiyete dökülmedi. Bunun nedeni, yönetimin daha iyi bir oyuncu bulmak için arayışta olmasıydı. Ramadani, Fejsa’nın daha fazla beklemek istemediğini Sarı- Lacivertliler’e iletti. Alternatif isimlerden Khedira’nın sakatlık geçmişi, Luiz Gustavo’nun ise yüksek maliyeti nedeniyle son tercih Fejsa olacak gibi görünüyor.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!