Kadıköy’de yer yerinden oynuyor! G.Saray taraftarı da gitti

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2018 15:14

Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'ı konuk edecek. Ülker Stadı'nda bu akşam saat 19.00'da başlayacak derbi öncesinde sarı lacivertli taraftarlar coşkulu bir şekilde mücadeleyi beklemeye başladı. Galatasaray taraftarı da Ülker Stadyumu'na gitti.

Haberin Devamı

Yurdun çeşitli yerlerinden gelen yüzlerce taraftar maç saatini hep bir arada bekleyerek destek tezahüratlarında bulundu.

Türkiye’nin yanı sıra yurt dışından da çeşitli ülkelerden taraftarlar derbi heyecanını yaşamak için Kadıköy’e akın etti.

Kadıköy’deki Boğa Heykeli’nde toplanan Fenerbahçeli taraftarlar, bu maçtan da galip gelerek 19 yıllık geleneğin bozulmayacağını dile getirdiler.

Kadıköy’de yer yerinden oynuyor G.Saray taraftarı da gitti

GALATASARAY TARAFTARI KADIKÖY'DE
Ülker Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe derbisini tribünden izlemek isteyen Galatasaraylı taraftarlar, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda toplandı ve ardından Ülker Stadyumu'na doğru yola çıktı.

Haberin Devamı

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'ndan, münferit şekilde Ülker Stadyumu'na gidişi yasak olan sarı kırmızılı taraftarlar, dev derbi öncesinde TT Stadyumu'nda toplanarak bilet kontrolleri ve üst aramaları yapıldıktan sonra Galatasaray Kulübü'nün organize ettiği otobüslerle toplu olarak Ülker Stadyumu'na gitti.

Kadıköy’de yer yerinden oynuyor G.Saray taraftarı da gitti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!