Juventus Milan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İtalya Kupası Finali

Güncelleme Tarihi:

Juventus Milan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda İtalya Kupası Finali
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2018 11:34

Futbolseverlerin büyük bir heyecanla takip ettiği İtalya Kupası bu akşam sahibini bulacak. İtalya'nın köklü iki kulübünü bir araya getirecek müsabakada Juventus ve Milan karşı karşıya gelecek. Bu kritik final mücadelesine kısa bir süre kala vatandaşlar, Juventus Milan maçı hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Juventus Milan maçı saat kaçta? Juventus Milan maçı hangi kanalda?

Haberin Devamı

Juventus Milan maçı ile bu akşam İtalya Kupası'nda final mücadelesi sahne alacak. Karşılaşma öncesinde spor severler bu heyecan dolu karşılaşmanın hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacağını merak ediyorlar. Juventus Milan maçının canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki Juventus Milan İtalya Kupası Final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

İki takım Seria A'nın 30. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelmiş, mücadeleyi Juventus 3-1'lik skorlar sahasında kazanmayı başarmıştı. Şimdi gözler bu akşam oynanacak kupa finaline çevrildi. Peki Juventus Milan İtalya Kupası Final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Juventus Milan İtalya Kupası Final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Juventus Milan İtalya Kupası Final maçı bu akşam saat 22:00'da başlayacak. Mücadele Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!