Juventus Barcelona maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi

Güncelleme Tarihi:

Juventus Barcelona maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak Şampiyonlar Ligi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2017 08:40

Juventus Barcelona maçı ile bu akşam heyecan dolu bir mücadele sahne alacak. Karşılaşma öncesi iki takımın arasında oynanan maçlarda ilginç istatistikler bulunuyor. Spor severler Juventus Barcelona Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacağını merak ediyorlardı. Canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki Juventus Barcelona maçı bu akşam saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Haberin Devamı

Juventus ile Barcelona, bugüne kadar sekiz kez karşılaşırken; İtalyan ekibinin iki, İspanyol temsilcisinin üç galibiyeti var.
Juventus, Avrupa kupalarında İspanyol rakipleriyle oynadığı son 29 iç saha maçının sadece birini kaybetti. Barcelona, Devler Ligi'nde İtalya deplasmanında çıktığı son 10 maçta iki galibiyet elde edebildi.

Juventus Barcelona maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Juventus Barcelona maçı bu akşam saat 22:45'te başlayacak. Mücadele Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Barcelona, bu turnuvada oynadığı son 10 dış saha maçının sadece birini kaybederken; Juventus, Aralık 2009'dan bu yana Şampiyonlar Ligi gruplarında evinde yenilgi yüzü görmüyor. Bu sezon ilk dört hafta itibarıyla Şampiyonlar Ligi'nde en fazla pas girişiminde bulunan oyuncu Sergio Busquets. Şampiyonlar Ligi'nde 97 golü bulunan Lionel Messi, Juventus karşısında en az üç gol attığı takdirde Cristiano Ronaldo'nun ardından bu turnuvada 100 gole ulaşan ikinci oyuncu olacak. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son üç iç saha maçında gol atmayı başaran Mario Mandzukic, bu turnuvadaki en uzun serisini yaşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!