Jasikevicius Talipleri Arasına Barcelona da Katıldı!

Güncelleme Tarihi:

Jasikevicius Talipleri Arasına Barcelona da Katıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2018 14:40

Daha Temmuz ayı bile gelmedi ama Sarunas Jasikevicius yarışı başladı: Katalan medyasından gelen haberlere göre listeye eklenen son ekip Barcelona!

Haberin Devamı

Sarunas Jasikevicius, Avrupa’da bu yazın gündem yaratan ismi olacak.

Mundo Deportivo‘nun haberine göre Barcelona Lassa’nın 2018 yazındaki 1 numaralı hedefi Zalgiris Kaunas’ın 42 yaşındaki koçunu Katalan devinde göreve getirmek.

Blaugrana’ya yakınlığıyla bilinen gazetenin haberine göre kulüp birkaç hafta önce Jasikevicius’la temasa geçti ve Barcelona’yla Saras’ın yeniden bir araya gelmesi uzak bir ihtimal değil.

Cazip bir sözleşme ve uzun vadeli bir proje teklifiyle giden Katalan ekibi için ideal senaryo Kevin Pangos’la Zalgiris‘te kendisini parlatan antrenörü aynı anda göreve getirmek olacak.

Diğer yanda 68 yaşındaki Svetislav Pesic için de süreç devam ediyor. Aynı medya organına verdiği röportajda geleceğinin belirsiz olduğunu söyleyen tecrübeli antrenör hayatta basketbol dışında şeyleri keşfetme fırsatına da eriştiğini belirtmişti.

Haberin Devamı

Fakat tabii ki Litvanyalı koçla ilgilenen tek takım da Barcelona değil. Geçtiğimiz günlerde Toronto Raptors‘ın GM’i Masai Ujiri’nin Jasikevicius’la görüşmek için Kaunas’a geldiği bilgisi gündeme düşmüştü.

Genç koçla ilgilenen bir başka önemli ekip de Avrupa’dan: CSKA Moskova. Turkish Airlines EuroLeague’de sezonu dördüncü bitiren Rus devi kadrosunu şampiyonluk seviyesine çıkaracak bir antrenör istiyor.

Henüz Avrupa’da ligler bitmemiş olsa da Sarunas Jasikevicius’un geleceğiyle ilgili planlar, teklifler ve dedikodular patlamış durumda. Kim bilir bütün Avrupa yaz gündemine geçtiğinde neler olacak…(EUROHOOPS)

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

BAKMADAN GEÇME!