James’den İlk “Gelecek Açıklama” Geldi

Güncelleme Tarihi:

James’den İlk “Gelecek Açıklama” Geldi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2018 10:38

LeBron James sezon boyu gelecek sorularına “Şu an Cleveland’dayım ve başka bir şey düşünmüyorum” demişti. Sezon bitti, gelecek sorularına ilk gerçek cevap geldi.

Haberin Devamı

2017/18 NBA sezonunun resmen sona ermesiyle artık tüm gözler LeBron James’e ve her geçen gün yaklaşan serbest kalacağı döneme çevrildi.

Son dönemde iyice artan dedikodular Kral’ın Cleveland Cavaliers‘dan bir kere daha ayrılacağına işaret ediyor. Özellikle üst üste sekizinci, toplamda dokuzuncu NBA Finali’nde destek ekibinden pek bir katkı alamayan James’in Golden State‘e süpürülmesinden sonra takımında kalacağı düşünülmüyor.

Fakat James konuyla ilgili yaptığı ilk açıklamalarda çok daha temkinli fakat değişime ve dedikodulara izin veren ifadeler kullandı:

“Şu an Cavs‘le son maçımı oynadım mı, bilmiyorum. Ama her zaman ilk yaptığım şey ailemi düşünerek hareket etmek olmuştur. Özellikle oğullarımın bulunduğu noktayı iyi anlamam gerekiyor. Dört yıl önce buna benzer bir karar aldığımda çok daha küçüklerdi.”

Haberin Devamı

“Şimdi ergen bir oğlum, ergen olmak üzere olan bir başkası ve dört yıl önce dünyada dahi olmayan bir kızım var. Oturup her şeyi düşünmem lazım ama ailem vereceğim kararın çok büyük bir parçası. Kariyerimin devamında benimle olacak olan onlar. O yüzden bu soruya henüz bir cevabım yok.”

Cleveland’a verdiği şampiyonluk sözünü tuttuktan sonra bir şehrin yükünü omuzlarında taşımayan Kral’ın büyük kararında en önemli faktörü ailesi olarak göstermesi bile büyük bir değişikliğin habercisi gibi gözüküyor.

Los Angeles Lakers, Houston Rockets ve Philadelphia 76ers, James’in Cleveland’dan ayrılması halinde gitmesi en muhtemel görülen üç ekip.(EUROHOOPS)

En popüler basketbol bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!