Jahovic bombası! Gomis'in yanına...

Güncelleme Tarihi:

Jahovic bombası Gomisin yanına...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2017 10:43

Devre arasında en az Gomis ve Eren kadar kaliteli bir santrforu renklerine bağlamak isteyen Galatasaray, krallık yarışının sürpriz ismi Jahovic’i gündemine aldı. Sözleşmesi bitecek olan tecrübeli golcü için nabız yoklanacak.

Haberin Devamı

Sezona Bafetimbi Gomis ve Eren Derdiyok ikilisiyle başlayan Galatasaray’da, son Gençlerbirliği maçında iki golcü beraber oynatıldı ve ortaya çıkan tablodan tüm kulüp memnun. Dolayısıyla bu sistemle devam edilme ihtimali bulunuyor.

İşte bu yüzden Sarı-Kırmızılı takımın yeni bir forvet takviyesi ihtiyacı doğdu. Çeşitli adaylar üzerinde duran Galatasaray Yönetimi’nin gündemine, Göztepe’de yıldızı parlayan Adis Jahovic geldi. Attığı 11 golle krallık yarışında Gomis’le zirveyi paylaşan Makedon santrfor için nabız yoklanacak.

GÖZTEPE İZİN VERMEZSE...
30 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Galatasaray Yönetimi, Göztepe ile uygun bir bonservis bedeli karşılığında anlaşma yapılması ihtimalini göz önünde bulunduruyor. Ancak İzmir temsilcisi bu işe sıcak bakmazsa, Galatasaray cephesinin en azından devre arasında Jahovic için şartları zorlamayacağı öğrenildi. (Fanatik)

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!