İsyan! Hakemlerin baskısı altında...

Güncelleme Tarihi:

İsyan Hakemlerin baskısı altında...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 22:36

Teleset Mobilya Akhisarspor teknik direktörü Okan Buruk, deplasmanda Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından çok çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Yayıncı kuruluşa konuşan Buruk, karşılaşmanın hakemlerinin, kendilerini baskı altına aldığını savundu. İşte o açıklamalar :


1 PUAN BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Tabii ki Beşiktaş’a karşı oynuyorsunuz. İnanılmaz iyi bir takım kadro olarak. İlk 11, kenarda bekleyenler, atmosfer… Böyle bir takıma karşı 1 puan almak değerli. Kazanabileceğimiz pozisyonlar da geldi. Beşiktaş’ın da pozisyonları vardı. Erken bir gol yesek maça ortak olamayabilirdik. Rakibimiz çok istekli oynadı. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Taktiksel olarak ne istediysek onu yaptılar, çok iyi savunma yaptık. Son 10 dakikalık bölümde de kaleyi doğru kapattık. Böyle maçtan 1 puan almak değerli. Beşiktaş maçın başından sonuna kadar iyi oynadı. Babel’in oyuna girmesi biraz işimize geldi.

HAKEMLERİN BASKISI ALTINDA KALDIK
Şöyle bir gerçek var ki ; hakem 4’lüsünün de baskısı altında kaldık. Bizim lehimize penaltı olduğunu düşünüyorum. Maçın başından sonuna kadar hakem baskısı altında kaldık: Zaten gücümüz ve kadro yapımız belli. Bir de hakem bizi baskı altına sokunca işimiz zorlaşıyor. Beşiktaş kazanmayı hak ettiler, biz de 1 puanı hak eden bir oyun ortaya koyduk. Beşiktaş’a da başarılar diliyorum. (Ajansspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!