İşte Galatasaray'ın kış çileği! Geliyor...

Güncelleme Tarihi:

İşte Galatasarayın kış çileği Geliyor...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2017 09:29

Beinsports Fransa’ya göre Juventus’un yıldızı Kwadwo Asamoah, G.Saray’a imzayı atacak. Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un da kadrosunda görmeyi çok istediği Ganalı sol kanat oyuncusu İstanbul'a gelmek için sabırsızlanıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'da yeni bir Kwadwo Asamoah gelişmesi... Sarı-Kırmızılılar, yaz transfer döneminde Juventus'un Ganalı sol kanat oyuncusu Asamoah'ın transferi için yoğun çaba sarfetmiş, oyuncuyu ve Juventus'u da ikna etmişti. Ancak İtalyan kulübü son anda transferden vazgeçmişti.

BU KEZ OLACAK GİBİ
Dün Fransız Beinsports'ta yer alan habere göre Cimbom, Ganalı yıldıza çok yakın. Habere göre, İtalyan ekibi Juventus ve Galatasaray, 28 yaşındaki Asamoah için görüşmeleri hızlandırdı ve transfer yüksek ihtimalle ocak ayında son bulacak.

FAZLA KULLANMADILAR
Juventus ise haziran sonu sözleşmesi sona erecek Asamoah'tan para kazanabilmek için oyuncusunu ocak ayında satmaya sıcak bakıyor. Juventus Teknik Direktörü Allegri, Asamoah'ı yaz transfer döneminde bırakmadı ama şimdiye kadar onu fazla kullanmadı. Allegri'nin Şampiyonlar Ligi'nde yedek kulübesinde tercih ettiği Ganalı yıldız futbolcu, İtalya Ligi'nde ise zaman zaman kendisene ilk 11'de yer buldu. (Takvim)

Haberin Devamı

İşte Galatasarayın kış çileği Geliyor...

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!