İşte Galatasaray'da Falcao gerçekleri

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2019 08:00

Galatasaray'da Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao sakatlığı nedeniyle 10 gündür takımla çalışamıyordu.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın uzun süren uğraşların ardından 2 Eylül’de resmen kadrosuna kattığı Radamel Falcao’nun henüz tam anlamıyla hazır olmadan oynadığı ortaya çıktı.

Transfer sürecinde 1 aya yakın ailesi ile otelde kalan ve tam randımanlı antrenmanlar yapmayan Kolombiyalı futbolcunun idman eksikliği olmasına karşın biraz da manevi baskı sonucu oynatıldığı öğrenildi.

10 gündür takımla çalışamıyordu
Hazır olmadan oynaması nedeniyle Falcao’nun aşil tendonunda ağrılar oluşurken, milli maç arası G.Saray’ın adeta hızır gibi imdadına yetişti. Tecrübeli oyuncu, bu arada hem tedavi gördü hem de özel programa tabii tutuldu. Florya’da 10 gündür takımla antrenmanlara çıkmayan Kolombiyalı yıldızın tedavisi tamamlanırken bugün tüm ekiple beraber çalışmaya başlayacak.

Haberin Devamı

Son karar Fatih Terim'in
Falcao’nun daha güçlü ve formda bir şekilde dönecek olmasında teknik direktör Fatih Terim ve sağlık kurulunun uyguladığı program etkili oldu. Yine de Falcao’nun Sivasspor maçın da oynayıp oynamayacağına Terim karar verecek. Tecrübeli teknik adam kararını yarın, yani maç günü açıklayacak. Bununla beraber Falcao, R.Madrid maçında ise kesin olarak sahada yer alacak.

İşte Galatasarayda Falcao gerçekleri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!