İşte G.Saraylıların beklediği o tarih! 3 yeni transfer...

Güncelleme Tarihi:

İşte G.Saraylıların beklediği o tarih 3 yeni transfer...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 22:47

Galatasaray üç önemli ismin birden transferini noktaladı. Teknik direktör Tudor’un raporu doğrultusunda ciddi bir bütçeyle kadrosunu güçlendiren sarı kırmızılılar, 13 Temmuz’da oynayacağı UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçında dünyaca ünlü futbolcularını sahaya sürecek.

Haberin Devamı

VE yıldızları taşıyan o uçakların iniş tarihleri belli oldu...

Galatasaray, Belhanda, Gomis ve Maicon’u İstanbul’a getiriyor. Sarı kırmızılıların kadrosuna kattığı 3 yıldız futbolcu 28-30 Haziran tarihleri arasında İstanbul’a gelecek.

“Galatasaray’ın transferlerini taşıyan uçaklar yakında İstanbul’a inecekler” diyen Başkan Dursun Özbek’in bu sözü de 3 futbolcunun transferi ile gerçekleşmiş olacak. Belhanda ve Gomis ile daha önce söz kesen Galatasaray, transferleri dün yaptığı son temaslar ile netleştirdi.

İşte G.Saraylıların beklediği o tarih 3 yeni transfer...

BONSERVİS 17.5 MİLYON EURO
ARDINDAN G.Saray, Tudor’un öncelikli olarak istediği Acerbi için Sassuolo’ya 8+2 milyon Euro’luk bir teklif yaptı.

Haberin Devamı

Ancak İtalyanlar bu teklifi de kabul etmeyince G.Saray, daha önce ‘Evet’ yanıtı veren Brezilyalı Maicon’u getirme kararı aldı.

Galatasaray Gomis için Swansea’ya 2.5 milyon Euro, Belhanda için Dinamo Kiev’e (7+1) bonuslarla 8 milyon Euro, Maicon için ise Sau Paulo’ya 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Üç futbolcu da, Galatasaray’ın 30 Haziran’da başlayacak olan Slovakya kampına katılacak. ve teknik direktör Tudor’un istediği gibi Belhanda, Gomis ve Maicon, 13 Temmuz’da Östersunds ile oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi maçında sahada olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!