İŞTE CONTE'NİN İPİNİ ÇEKEN KADIN

Güncelleme Tarihi:

İŞTE CONTENİN İPİNİ ÇEKEN KADIN
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2017 10:14

Chelsea'nin sahibi Abramovich'in yıllardır en önemli danışmanlarından olan, 4 yıldır Chelsea'nin yönetim kurulunda yer alan, kulüpte "Direktör" unvanıyla çalışıp tüm transferlerden sorumlu olan Marina Granovskaia, Diego Costa'ya tavrı nedeniyle Conte'nin ipini çekti. Alman basınına göre Tottenham maçı kazanılmasa Thomas Tuchel göreve getirilecekti.

Haberin Devamı

Premier Lig'in son şampiyonu Chelsea'de menajer Antonio Conte'nin devrinin kapanmak üzere olduğu öne sürüldü. Charity Shield'i Arsenal'e penaltılarla kaybeden, lige evinde 3-2'lik Burnley yenilgisiyle başlayan Chelsea, Londra derbisinde Tottenham karşısında Conte için kader sınavına çıktı. Alman basınına göre bu maç kaybedilse Conte'nin yerine Thomas Tuchel gelecekti. Ama Chelsea 2-1 kazandı ve Cote şimdilik (!) paçayı kurtardı. Sportbild'de yayınlanan habere göre Conte'nin ipini Marina Granovskaia çekti. Rusya ve Kanada vatandaşı olan Granovskaia, kariyerine Abramovich'in eski şirketi Sibneft'te başladı. 18 yıldır Abramovich'in üst düzey danışmanlarından biri. Abramovich Chelsea'yi alınca 2003'te Londra'ya taşındı. 2010'dan beri kulüp içinde ve direktörler kurulunda Abramovich'i temsil ediyor. 2013'ten beri de yönetim kurulunun üyesi. Transferlerden sorumlu kişi de o...

Haberin Devamı

Chelsea'de "Direktör" unvanına sahip olan Marina Granovskaia, futbol dünyasının en güçlü kadını olarak gösteriliyor. Conte'nin geçen sezon şampiyonlukta büyük paya sahip Diego Costa'ya SMS ile "Planlarımda yoksun" mesajını göndermesi Granovskaia için bardağı taşıran damla oldu. 2014'te Costa'yı Chelsea'ye getiren isim olan ve o dönem için yüksek sayılacak 38 milyon Euro bonservis ödeyen Granovskaia, Conte'nin yıldız oyuncularla iletişim sorunu yaşadığını düşünüyor. Yaptırdığı araştırmalarda Şampiyonlar Ligi düzeyinde bir kulübü üstlenecek kalitede ve boşta olan iki teknik adam (Tuchel ve Luis Enrique) bulunduğu sonucuna ulaşan Marina Granovskaia'nın İngilizce farkı nedeniyle tercihini Tuchel'dan yana kullandığı ve Conte/Tuchel değişikliğinin her an gerçekleşebileceği belirtiliyor.

BAKMADAN GEÇME!